Hányszor szavaztál életedben a fideszre és mikor utoljára?
Figyelt kérdés
Én 1x, utoljára 2010-ben…aug. 14. 10:12
12/18 anonim válasza:
Soha, mindig is liberális voltam.
2010-ben sokan naivan elhittek mindent a kis konzik, hogy, majd itt hatalmas kánaán lesz a keményen dolgozó kisembernek, én akkor még csak 20-as éveim elején voltam, de már akkor tudtam mi lesz, ha nyernek, ellenben tőlem sokkal idősebb, elvileg tapasztaltabb embert tudtak behülyíteni, de még ma is van egy keménymag, aki ugyanolyan ostoba, mint 2010-ben volt.
13/18 anonim válasza:
2010. Bennem akkoriban még nem fogalmazódtak meg konkrét nézetek, de éreztem, láttam, hogy valami nem klappol a szisztémában, szóval gondoltam hátha jobb lesz, engem is behülyített a kampány, nem sejtettem, hogy ez lesz belőle. Ma már nincsenek illúzióim.
14/18 anonim válasza:
Egyszer és utoljára 2010-ben. De még abban az évben megbántam.
16/18 anonim válasza:
2-es voltam, én 2012-ben lettem szavazókorú, őszintén szólva nem emlékszem már, hogy mikor épp kire. Momentumra is szavaztam 2018-ban. Egyszer szerintem Tarlosra is, 2x Karácsonyra.
18/18 anonim válasza:
Akkor meg nem folytattal mikrobiom dietat. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!