A Fidesz szerint a Fidesz = jobboldal, és minden más párt = baloldal?
Figyelt kérdés
Vajon a Fidesz-szavazók tudják egyáltalán a jobb- és baloldal jelentését? Vagy csak annyit, hogy szeretett pártjuk jobboldali, és akkor csak az lehet a jó?aug. 14. 07:40
1/22 anonim válasza:
Én a minden más vagyok, szerintem a fidesz=pedofilia.
2/22 anonim válasza:
Manapság már nincs olyan, hogy jobb vagy baloldal, elavult ez a kifejezés. Nemzeti és globalista van.
3/22 anonim válasza:
Ok, de, a pedofilok védelme, miért lett nemzeti érdek és a globalistáknak, miért nem érdeke ez?
4/22 anonim válasza:
A globalisták az lmbtq legnagyobb támogatói, akik között a legtöbb pedofil található.
5/22 anonim válasza:
Vagyis, akkor kijelenthető, hogy a fidesz az lmbtq és globalista?
6/22 anonim válasza:
Igen.
Itt van erre egy jó példa:
"Megkezdte menetelését a baloldalba való betagozódásba a Mi Hazánk azzal, hogy nem szavazta meg a békepárti határozatot."
7/22 anonim válasza:
"Vagyis, akkor kijelenthető, hogy a fidesz az lmbtq és globalista?"
A Fidesz lavírozik. Azt csinálja, amihez épp a legnagyobb érdeke fűződik és amivel egyben a legnagyobb párttámogatást érheti el. Van, amikor nemzeti, van, amikor globalista, viszont lmbtq ellenes.
8/22 anonim válasza:
Hát, ha az lmbtq közt van a legtöbb pedofil, akkor az a rossz hirem, hogy a fidesz maga a megtestesült lmbtq... és ezt ereszről lecsúszva is el tudom mondani.
9/22 anonim válasza:
Hiába hajtogatod ezt, attól még nem lesz igaz. :) Azért, mert naponta 58x leírod ezt a pedofidesz, meg ereszen lecsúszó dolgot, ezt nem lehet ráhúzni semmilyen pártra. Más pártokban is voltak pedofil botrányok, akkor minden ilyen párt pedofiltámogató? :D Az lmbtq közösségeknél viszont ez bevett szokás, hallgas Zshowtimeot, Osváth Zsolt szépen elmeséli, hogyan is zajlik ez a melegklubokban és miként rontják meg a 13-14 éves gyerekeket.
10/22 anonim válasza:
Oh, én csak a kegyelmi ügyből, a hazamenekitett és felmentett Kaletából, meg, a millió párhoz kötődő pedofilbotrányból indultam ki, a sajtópertvesztes Osváth Zsolt ügyéig, el sem jutottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!