A magyar szélsőjobb mióta nyalja ennyire Putyin seggét?
Én annyit gondolkodtam ezen a woke szrságon, az nem zavarja a széljobbot, hogy a filmek jelentős része, emberélet ellenes cselekedetekkel, vagy magántulajdon eltulajdonitásával, vagy más erőszakos cselekményekkel van tele... a legtöbb film gyilkosos, rablós, háborús, robbantós meg mittomén...
az tök rendben van, de, ha két fiú szerelmét (mert még a leszbikus jelenetekkel sincs gondjuk) jeleniti meg... az sátáni világpusztulás.
"im ukrainian pólók:
Szóval ha valaki felvesz egy Im Hungarian vagy Nagy-Magyaroszágos pólót az náci 😂 a revizionisták is nácik hiszen földterületeket akarnak elfoglalni idegen államoktól.
Köszönöm hogy megmutattad nekem, hogy a Mi Hazánkosok nácik. 🥰
A revízió nem nácizmus... a nagy Mo. sem az. furcsa lenne ha Orbán im hungarian pólóban grasszálna... ez ugye azt jelenti, hogy különleges, különb vagyok.
Ukrajna vett el egyelőre 4-5 országtól hatalmas területeket, nem mi. Tőlünk elvett mind a 7 szomszédunk.
Szélsőjobb és szélsőjobb sem ugyanaz. A ny-európai lájtos, de mi sem vagyunk soviniszták, még a széljobb se, nácizmus nálunk kincs is. A szlávoknál viszont keményen megy a sovinizmus, akár népirtás is.
Te bolond, amikor Magyarországtól területet vettek el, akkor Kárpátalja Csehszlovákiához került, tehát nem az ukránok vették el, hanem a csehszlovákok. Érdekes a csehekre biztos nem haragszol, meg Fico spanotok szlovákjaira.😅 Meg ember el is ismered, hogy a szlávok vadabbak, de azért az oroszok mellett állsz. Vagy az oroszoknak szabad ezt-azt csinálni más népekkel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!