Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán belebukik a Jobbik...

Orbán belebukik a Jobbik programjának megvalósításába?

Figyelt kérdés
2010. nov. 1. 22:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
31%
Nem is tudtam, hogy van a jobbiknak megvalosithato programaja de melyik lenne az a hires jobbik program amit Orban masol? Es vajon eddig hany jobbikos szakertot (akik a programokat irtak) vett at a kromany a nagyszeru programok vegrehajtasara?
2010. nov. 2. 02:17
 12/18 A kérdező kommentje:

"Mért kellene Orbánnak a jobbik programját megvalósítani?"

Senki sem mondta, hogy kellene. Sőt épp az a gáz, hogy saját gondolata nincs és ebből vett ki pár elemet, hogy egyáltalán elinduljon valhogy.

2010. nov. 2. 04:12
 13/18 A kérdező kommentje:

"a jobbik programja egy csődtömeg. ergo Orbán csődbe viszi az országot így..."

Egyben nem csődtömeg, szépen kidolgozott kerek program. Csak nem igazán lája át az ostoba fejével és nem jött rá, hogy csak egészében valósítható meg, pontonként nem.

2010. nov. 2. 04:14
 14/18 A kérdező kommentje:

"Nem is tudtam, hogy van a jobbiknak megvalosithato programaja de melyik lenne az a hires jobbik program amit Orban masol? Es vajon eddig hany jobbikos szakertot (akik a programokat irtak) vett at a kromany a nagyszeru programok vegrehajtasara?"

Épp ez a másik gond. Szüksége lenne azokra a szakértőkre akik a programot kidolgozták, emiatt értelmezi félre.

2010. nov. 2. 04:16
 15/18 anonim ***** válasza:
20%

"Remélem, lesz alkalmam kiélvezni, hogy tiporják el a következő választásokon ezt a beképzelt majmot... :-D"

Gondolom, ezt egy olyan szoci írta, aki más topikokban azon rinyál, hogy a Zorbán eltörölte a demokráciát és nem lesz választás.

2010. nov. 2. 08:46
 16/18 anonim ***** válasza:

"Kár, hogy a Viasaton csak most éjjel vetítik a Rokonokat, és nem olyankor, amikor többen nézhetnék (ez volt az egyetlen kötelező, amit csak érettségi után fejeztem be), nagyon tanulságos, a baj, hogy ma is aktuális, a Parlamentben is kötelezően le kéne vetíteni nekik. És mikor is született a történet? Még a múlt század elején..."

[link]

2010. nov. 2. 13:51
 17/18 A kérdező kommentje:
Kösz a tippet, megnézem mert még én sem láttam.
2010. nov. 2. 16:27
 18/18 anonim ***** válasza:

[link]

Régi, de a matrica még ott van az autóján. :)

Ebből le lehet szűrni, hogy Orbán mit akar, és hogy ehez milyen óvintézkedések kellenek. 2020.06.04.-ig se kell várnunk (Trianoni békediktátum lejárása), ha így halad.

2010. nov. 8. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!