Az alábbi ellenzéki politikusok közül melyikük szerinted a leghitelesebb?
"Ezt a trianonozást igazán elfelejthetnétek."
Ezt kinek címezted, Torockainak?
A határontúliakat érintő dolgokról csak a velük való egyeztetés után kellene beszélni.
#22: mindenkinek, aki rimánkodik miatta. Magyarország mindkét vh-ban a vesztes oldalon állt, az akkori vezetők pedig ennyit értek el.
Ez nem fog változni.
Egyeztetés...de szép dolog is ez. Gondolod majd most egy nagyobb terület el/visszacsatolása esetén megkérdeznenék bárkit is?! A másik, hogy szerintem ez a visszacsatoljuk dolog nagyon maradi gondolkodású már. Akik megszenvedték, nem élnek már javarészt, a többiek meg elköltöztek vagy "megszokták". Újból felbolygatni ezeket nem lenne humánus sem.
Pont ezt akartam mondani, hogy Torockai úgy beszél határmódosításról, hogy nem tudom mennyi határiontúli véleményét kérte ki. Valószínűleg a többség álláspontja az, hogy az adott országon belül az autonómia különböző formáit támogatják.
Az osztrákoknál lehet választani Civildienst meg a Bundesheer között, fél évig tart az egész, szerintem egy hasonló rendszer Magyarországon sem lenne rossz.
Gondolom a Bundesheernél töltött időt is lehet úgy szerveni, hogy érdekes és hasznos legyen.
Az, hogy mennyire hasznos, nagyban függ a szervezéstől, ha a civil szférában való tevékenykedéssel ki lehet váltani, akkor rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!