Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak nekem tűnik fel, hogy...

Csak nekem tűnik fel, hogy sok külföldi van mindenhol?

Figyelt kérdés
Vidéken is, nem vagy BP. Régen ami nyugodt kerület és kisváros volt, most tele van mindenféle nem európai emberekkel. Nekem tűnik csak ez fel?

júl. 30. 19:21
 1/8 Fsms ***** válasza:
68%
Nem. Óbudán mozgok az tele van ázsiaival.
júl. 30. 19:22
 2/8 anonim ***** válasza:
31%
Nem. Viszont jobb is, hogy egyre több a külföldi, legalább színesedik a kultúra és egyre kevesebb pesszimista, boldogtalan, siránkozó magyar lesz. Budai lányként nekem is néger pasim van mert sokkal vonzóbb a személyisége mint a sok papucs magyar "férfinak" 🥰
júl. 30. 19:25
 3/8 anonim ***** válasza:
21%
Nem. Minden dugig van migrátorokkal.
júl. 30. 19:26
 4/8 anonim ***** válasza:
67%
Már a Nagy-Magyarország múzeumban is indiai migránsok laknak. Pedig az sem Pesten van éppen.
júl. 30. 19:32
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
#4 Az ràadàsul Bayer Zsolt tulajdona 😂
júl. 30. 20:39
 6/8 anonim ***** válasza:
85%
#2 Te nem budai lány vagy hanem egy incel lúzer 😂
júl. 30. 20:39
 7/8 anonim ***** válasza:
52%
Veszprém tele van ukránokkal, ázsiaiakkal.
júl. 31. 00:15
 8/8 A kérdező kommentje:

Vicces szitu a minap: találok egy vidéki városban a buszon, az ülésen egy pénztárcát. Gondolom belenézek, hátha környékbeli Lajos és jó fej leszek, elviszem neki.

Egy színesbőrű fiatalember fényképe az igazolványon, akkor már tudtam, hogy ő nem helyi lakos. Leadtam a sofőrnek. De az a durva, hogy a világ végi kisvárosról van szó, nyugaton, ahol eddig max tvben láttak színesbőrűeket.

Szoval ilyen szitukból született a kérdés, számomra nagyon feltűnő. No migration, de közben tele az ország.

aug. 2. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!