Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most hogy be lettek fóliázva...

Most hogy be lettek fóliázva a melegeket ábrázoló könyvek mi változott?

Figyelt kérdés
Ugye most már mindenki biztonságban van és nem fog több meleg gyerek születni? Az borzasztó lenne. Épp elég baj, hogy az emberiség fennállása óta ez történik.

júl. 30. 16:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Népszerűbbek lettek azok a könyvek, amiket azelőtt kb. senki sem ismert.
aug. 1. 20:21
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Igazából semmi. Nyilván az egész egy eszköz a gyűlöletkeltésre, a félelemkeltésre, az emberek még nagyobb mértékű megosztására. Szerintem amúgy a szólásszabadság, a művészet szabadságának ilyesféle korlátozása nagyjából megbocsáthatatlan. Én sem támogatnám péládul a vallásos, vagy a jobboldali politikát népszerűsítő könyvek befóliázását, pedig nem szimpatizálok ezekkel a témákkal :)) Mégis úgy érzem, hogy egy szabad, demokratikus országban mindenféle témának és nézőpontnak meg szabadna, és meg is kell jelennie. De hát látszik, hogy teljesen hülyének vannak nézve az emberek, annyit nem "mernek" rábízni amúgy gondolkodó, olvasott állampolgárokra, hogy el tudják maguknak dönteni, mit szeretnének olvasni, milyen tartalmakat kívánnak fogyasztani.

Én személy szerint az incidens óta csak angol könyvesboltban vásárolok, a Librit teljesen bojkottálom, sok ismerősöm döntött hasonlóan, persze szerintem szélesebb körben azért ez nem nagyon jellemző. Mindenesetre az én pénzem legalább ezen a csatornán nem kerül hozzájuk, és ez valamennyire megnyugtat.

aug. 2. 19:34
 13/13 veszettkecske ***** válasza:
100%
Változott: A műanyagfogyasztás + valakinek a bevétele ebből kifolyólag :D
aug. 17. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!