Fidesz miért csak személyeskedni tud?
Figyelt kérdés
Tusványon is elég sokat személyeskedett a csuti.
Savanyú a szőlő drága Viktor elvtárs?
júl. 29. 19:53
1/13 anonim válasza:
Azt tud, ami megfelel a ... propaganda céljainak.
2/13 anonim válasza:
Tudna mást is, de a szimpatizánsaiknak ez tetszik. Sajnos erre van igény.
3/13 anonim válasza:
Mert ez jóval olcsóbb mint tenni valamit az emberekért.képzeld el ha venne 200 mozdonyt,az mennyibe kerülne.
4/13 anonim válasza:
Mert ez a leghatékonyabb módjuk, hogy rájuk szavazzanak az emberek a választásokon.
5/13 anonim válasza:
Teljesen elborította már a szar az agyát a törpepinocsetnek.
8/13 anonim válasza:
6: ha kormányzáson a lopást és a hazaárulást értjük, akkor végülis...
9/13 anonim válasza:
Az erőből politizálás a menő náluk, emiatt van ez.
10/13 anonim válasza:
Én nem tudom, mert nem nézem, mert undorodom a látványától, hangjától. Te ilyen imunis vagy rá? Állítólag ez súlyos, harmadik stádiumban lévő 0rbán fóbia. Én nem akarom mondani és gondolni a csúnya szavakat, nincs ilyesmire szükségem, tehát nem nézem, éd ha a közeg bejátsza a hangját, akkor nagyon kellemetlenül érzem magam. Amit nem értek, hogy vannak immunis pillanatok, pl amikor azt mondta: öt nő vam a családban és a hölgyekre hallgatok, így szandrara hallgattam, Vitézire szavaztam"
(Valami ilyesmit mindott) nos akkor nem voltam rosszul tőle, a hangjatól, nem értem ezt a.foyamatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!