Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A hétvégi Orbán beszéd után,...

A hétvégi Orbán beszéd után, mikor fogunk végre kilépni a nyugati szövetségi rendszerből és csatlakozni a szovjetekhez?

Figyelt kérdés

júl. 29. 06:13
1 2 3 4 5
 11/50 A kérdező kommentje:
Körübelül olyan jelenleg a magyar politika, mint egy házasság, ahol az egyik fél folyamatosan egy másik személlyel flörtöl, miközben teljesen egyértelmű, hogy maga a házasság rossz és nem működik. A flörtölő fél, meg a másik személyre vágyik. És nem értem, hogy miért nem meri ezt felvállalni a magyar politika?! Miért jó nekünk, megvárni, hogy a másik fél nyújtsa be a válópert?
júl. 29. 07:11
 12/50 anonim ***** válasza:
20%

"amikor teljesen egyértelműen kijelentette ezt a magyar miniszterelnök?"

Az a baj, kérdező, hogy a beszédében konkrétan szóba került az EU tagság, és azt mondta, hogy akkor fontolná meg a kilépést, ha az amerikaiak (nem az oroszok) adnának jobb ajánlatot, Kína miatt viszont kifejezetten fontos lenne bent maradnunk, mivel ezért hozzák ide a gyáraikat.

Tehát gyakorlatilag explicit kimondta, hogy marad az EU tagság ha nem változik semmi. Innentől ez a "szovjet rendszer" a részedről csak értelmezhetetlen skizo duma.

júl. 29. 07:11
 13/50 A kérdező kommentje:

Bár az én skizo dumám lenne ez csak, de, amikor a saját szövetségeseink mondják azt, hogy kivül tágasabb és tessék kilépni...

Ez olyan, mint a béke, mindenki háborúpárti, aki kritizálni meri őket. Mindenki skizo, aki szerint Magyarországnak már nincs helye a szövetségi rendszerben.

júl. 29. 07:15
 14/50 anonim ***** válasza:

Bizonyára vannak szövetségeseink, akik szerint ki kéne lépnünk, de Orbán saját bevallása szerint nem kéne, jogi eszköz meg nincs a kirakásunkra, meg igazából nem is érdeke a szövetségnek összességében, hogy kilépjünk akár a NATO-ból akár az EU-ból, így mehet a szájtépés, de nem fog történni semmi.

Egyébként meg a politika nem olyan, mint a személyes kapcsolatok, nem érdemes pl. házassághoz hasonlítani, minden politikus, a nyugatiak is csak a saját érdekeik mentén nyilatkoznak, nem érzelemből.

júl. 29. 07:24
 15/50 A kérdező kommentje:
Nem csak a szövetségeseink, hanem szerintem is ki kellene lépnünk. Én nem szeretnék egy ilyen országot, mint mi, Európában tudni, amikor a ruszkikkal van a helyünk, hivjuk őket, akárminek is.
júl. 29. 07:27
 16/50 anonim ***** válasza:
27%
Szerencsére a te véleményed a kérdésben pedig semmit sem számít. :)
júl. 29. 07:28
 17/50 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy ez kinek szerencse. Az ország politikája egyértelműen nem érzi jól magát a szövetségeseink körében. A szövetségeseink, egyértelművé tették, hogy már nem vagyunk szivesen látottak a köreikben. Kinek szerencse ez?
júl. 29. 07:30
 18/50 anonim ***** válasza:
27%
"nem érzi jól magát", "nem vagyunk szivesen látottak", továbbra is ezek az érzelmi alapú hülyeségek, úgy állsz a politikához, mint egy 5 éves.
júl. 29. 07:33
 19/50 A kérdező kommentje:

Akárhány éves is lehetek, amig jogom van hozzá és kimondhatom, addig ez lesz a véleményem. Mi nem vagyunk már európai ország, nincs helyünk az EU-ban.

És továbbra sem értem, hogy miért nem lehet felvállalni az oroszok iránti vágyakozást, miért kell megvárni, még feltalálja valaki a lehetetlent és kitesznek minket? Az mennyivel lesz jobb?

júl. 29. 07:40
 20/50 anonim ***** válasza:
0%
#19 Pont olyan érzelmi alapú rettegés mint a gyurcsány mumusod 🤡
júl. 29. 07:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!