Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan ítéled meg Orbán...

Hogyan ítéled meg Orbán Viktor munkásságát?

Figyelt kérdés
júl. 28. 03:47
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
89%

Sikeres.Orbán Viktor munkássága 10. Pontban.

1. Időpont kérése időpont kéréshez.

2. Az egészségűgy le nullázása.

3.Oktatás már nem oktatás! Csak jobbágy képzés Mészárosnak.

4. Euró 400ft lett

5. Az únió uccsó országa lettünk.

6. Nalunk a legdrágább az üzemanyag és legkevesebb a bér.

7. Nálunk a legmagasabb az ÁFA de legalacsonyabb a családi pótlék.

8. Csak nálunk létezik egy oldalú média. Csak azt hallod, látod amit a Fityesz akar.

Ne csak panaszkodjunk. 😁 Azert van jó is.

9. Orban család és haverjai "felvasárolták" fél magyar hont. Balaton, Tokaj, Eger, stb. Szállodák, szöllök, földek stb.

10. És rengeteget kelett ahoz dolgozni, hogy Mészáros Lőrinczböl Europa leggyorsabban gazdagodó emberré tegyék.

júl. 28. 04:25
 2/18 anonim ***** válasza:
84%
Ahhoz hogy a munkàssàgàròl beszèlnintudjunk, ahhoz èrdemben dolgoznia is kène, de csak facebookon posztolgatja hogy milyen kemènyen dolgozik miközben a közszolgàltatàsok szètrohadnak ès orosz kèmek flangàlnak èvek òta a külügy szerverein. Ha Macron alatt ilyen törtènt volna akkor LePen 70%-kal nyeri a vàlasztàsokat, dehàt a francia nèp nem akkora csicska mint a magyar
júl. 28. 05:36
 3/18 anonim ***** válasza:
10%
Nagyon sikeres. Zsinórban négy darab kétharmad után erről kár is vitatkozni. kulcsszavak: munkahelyteremtés (+ 1 millió), reálbérnövekedés (+75%), adócsökkentések, egészségügyi fejlesztések, anti-woke stb.
júl. 28. 05:38
 4/18 anonim ***** válasza:
17%
1: Ez kb mind hazugság.
júl. 28. 05:38
 5/18 anonim ***** válasza:
90%
Orbán Viktor kiválóan végezte a dolgát ahhoz, hogy Magyarországot át formálja a volt-szovjet közép-ázsiai országok mintájára. Már csak át kellenne nevezni Magyarországot Baskír népköztársasággá és készen is volnánk.
júl. 28. 05:43
 6/18 anonim ***** válasza:
85%
Hazug komcsi akár csak a haverjai, akik átverték a magyarokat 1989-1991-ig, hogy rendszerváltász csinálnak, de az elvtársak nem csináltak. A nép azon balga része aki megmég elhár szavazni tudatlanul nyírja saját faját, nembelég hogy kifosztják őket komcsi elvtársak, de még fogy is a fehérbőrű magyar lakosság.
júl. 28. 06:18
 7/18 anonim ***** válasza:
92%

4, nem, semmiféle hazugság sincs benne!

Apám szemére nőtt egy szemölcs, onnantól számolva, hogy észlelte és, hogy valaki foglalkozott vele és levette, egy sima sebészeti műtéttel, 1,5 év telt el. Anyám úgy kap mamográfiai vizsgálatra időpontot, hogy 1 évre előre adják, de, ha bármilyen okból kifolyólag nem tudsz megjelenni, nincs másik, nem lehet áttenni másik időpontba, bukod az adott évi vizsgálatot. 13000 fős településen nincs gyerekorvos, mert, aki volt, az nyugdijbament és nincs helyette új. 2 gyógyszertárból, már csak fél működik, mert ott sem találnak gyógyszerészt, aki hajlandó lenne teljes állásban ott lenni, igy ad-hoc mód van nyitva. Nagybátyámat 4 orvos diagnosztizálta úgy, hogy haldoklik, BUDAPESTEN, mire az 5. kiderült, hogy "csak" egy komolyabb gyulladása van, ami kezelhető. Ennek már 5 éve és nagybátyám még ma is él.

Nekem olcsóbb külföldről magyar Netflixet és MAX-ot fizetnem, a valutaváltás végett, mint az ittenit. Kb 10-15%-ot spórolok vele. 1 heti bevásárlás, ha hazamegyünk, kb ugyanennyivel drágább, mint, ahol élek.

A Balatont igy én még életemben nem láttam, pedig 30 éve járok le, minden évben. Az északi-part kb a második otthonom. Ma úgy néz ki, a környezete, mintha tél lenne. A strandokon, még vannak emberek, de a büfék, éttermek, környező faluk, hát, nem éppen a legjobb turizmus arcát mutatják.

Az egész ország pusztul le. Az utak, a kissebb-nagyobb falvak, városok, amik nincsenek a hirekben, egyre rosszabbúl néznek ki. Nem értem, hogy lehet ezt, még ma is tagadni. Borzalmas állapotban van az ország.

júl. 28. 06:24
 8/18 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem ő a legjobb maffia főnök, de miniszterelnöknek egy csőd.
júl. 28. 07:58
 9/18 anonim ***** válasza:
84%

#4.

Hazugság, hogy sz@r az egészségügy, drága honfitársam?

Benéztél mostanában egy kórházba is? Mert nem kívánom. Fájdalmas lenne számodra.

Hazugság, hogy 400ft az euró? Ez egy TÉNY, utána tudsz nézni.

Hazugság, hogy csak egyoldalú média létezik?? HOGY? Minden fő újság és hírcsatorna fideszes. MIND. Csak azt hallod, amit ők akarnak.

Az oktatás pedig tényleg egy rakás moslék.

Nyisd ki a szemed, nézz 444-et és Telexet csak EGY napig. Én is mindkét oldalról tájékozódva alkottam véleményt. Még nem késő kinyitni a szemed és szétnézni a másik oldalon.

Töröl

júl. 28. 08:33
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
A "Töröl" ott maradt az alján, mert privát üzenetnek indult.
júl. 28. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!