Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mások is vannak már úgy, hogy...

Mások is vannak már úgy, hogy nem tudják, hogy kinek van igaza ennyi, konstans 2/3 után?

Figyelt kérdés
Eddig azt hittem, hogy a fű zöld, az ég kék, a tej fehér és a baloldalnak van igaza, mert rajtunk és a szlovákokon kívül szinte minden uniós országban a baloldal, vagy max a mérsékelt jobboldal van hatalmon, nem pedig a szélsőséges oroszbarát oldal. De ennyi 2/3 után, amikor mindig mi vagyunk a kisebbség, mi max 2 millió ember, szemben 3 millió emberrel (2022) és még inaktív 2.5 millió emberrel, akik szinte sosem mennek el szavazni, mert lehet, hogy ezzel az egésszel egyet értenek, vagy legalábbis nem ellenkeznek ellene. Már úgy vagyok vele, hogy nem is tudom, hogy rossz-e az oktatás, egészségügy, banki szféra, meg úgy minden án blokk, amikor itt csak 1.5-2 millió mondja ezt, ott meg 5.5 millió, hogy minden rendben van. Egyik oldalon a jó oroszok, ahol trendi az emberek 100 ai között és tapsolnak, ha egy másik orosz vagy akármilyen országbéli kiesik az ablakon, és a gonosz usa, aki háborút akar. Vagy fordítva? Mindezt értelmiségi, többdiplomás emberként mondom, hogy nem hiszem, hogy az M1 meg a Tv2 meg origo, magyar nemzet féle oldalak 5.5 millió embert át tudna állítani egy némletező valósági síkra, hanem mégis velünk van a hiba, akiknek nem tetszik a korrupció (Völner ügy), a pedofília (Novák ügy), a Kaleta ügy, a Borkai ügy, Szájer ügy, stb. Hanem ez mégis jó és trendi dolog és mi vagyunk a hülyék ennyi év egyetem után, hogy nem mi megyünk szemben pl 25 EU-s tagországgal, hanem ők jönnek szemben a jó magyar-szlovák kettőssel. Már sokszor elgondolkodtam ezen 35 évesen ennyi 2/3 után.
2024. júl. 24. 20:06
 1/6 anonim ***** válasza:
8%

Teljes hülyeség ennyit foglalkoznod az oroszokkal, nem róluk szavazunk.

Továbbá nem is pedofíliáról szavazol, a Fidesz nagyon is keményen lép fel a pedofília ellen, ezt mutatják a számok.

Az emberek nem pillanatnyi botrányok miatt szavaznak ide vagy oda. A baloldal idején is voltak botrányok, és lennének is.

2024. júl. 24. 20:17
 2/6 PMC Wagner ***** válasza:
100%
Szlovákiában is baloldali kormány van.
2024. júl. 24. 20:34
 3/6 anonim ***** válasza:
86%
Kérdező, Mordor jó vagy rossz hely volt? Sauron és a lidércek, orkok szerették, de a szabadságra vágyó népek nem. Ez is ilyen. Hiába van idehaza a fidesznek többsége, attól még nem lesz jó az ország
2024. júl. 24. 21:19
 4/6 anonim ***** válasza:
18%

"Ez is ilyen"

Csak a kis hülye mesevilágodban.

2024. júl. 24. 21:37
 5/6 anonim ***** válasza:
4-es: a Gyűrűk ura Tolkien fantáziavilága, nem az enyém. És végül is csak annyira "hülye kis mesevilág", hogy az ebből készült trilógia 11 Oscar díjat kapotta
2024. júl. 24. 23:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Bennem az elmúlt 15 év csak még inkább eltolt egy olyan irányba, hogy minden amit a fidesz képvisel totálisan ellentétes azzal, amit én jónak, értékesnek látok. Teljesen lepereg rólam a 120. kétharmad is. Ezzel nem azt mondom, hogy nem fáj, ami az országban történik, hogy nem fáj a vesztes oldalon állni. De azt is tudom, hogy nálunk van az igazság még akkor is, ha most nem nálunk van az erő. El tudom képzelni mit érezhettek anno a náci Németországban, akiknek volt annyi eszük és tartásuk, hogy átláttak Hitleren és gyűlölték, amit képvisel. Iszonyú nehéz lehetett, amikor tombolt az országban a nácizmus és biztosra vehették, hogy Hitler örökké fog tartani. És nemcsak Németországban hanem úgy tűnt pár évig egész Európában. Na, ha ők kibírták, ha nem hajlott meg a gerincük, akkor Orbánt is ki lehet bírni. Ő sem fog örökké tartani. Aztán majd azok törnek meg, akik engedtek a birka nyomásnak és átengedték magukat az alternatív valóságnak, ami hosszú távon egy akkora zsákutca és pofon, amiből nem lesz könnyű felállni. Az országnak se.
2024. júl. 24. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!