Egy piramis egyedi művészetet vinne a kopár Debreceni valóságba. Nem lenne túl hivalkodó, de mégis azt sugalná, hogy ezigen Debrecen a jövő városa.
Szerintem a Fórum mellett bőven lenne hely, ha mégse akkor nyugodtan le lehetne rombolni az ottani iskolát is akár. A cél szentesíti az eszközt. Emellett bőven lehetne a legmagasabb épület is Debrecenben. Lehetne benne pláza,játszótér, éttermek.
A fővárosunkban, a Fiumei úti temetőben is van piramis, a hősök emlékére, ahogy Győrben is van hasonló.
2024. júl. 21. 23:23
5/13 A kérdező kommentje:
4-es, de én nem az ilyen gyenge utánzatokra gondoltam, hanem az igaziakra, amelyek réges-régen épültek a fáraóknak.
2024. júl. 21. 23:42
6/13 A kérdező kommentje:
4-esen kívül mindenkinek ment a zöld kéz.
2024. júl. 21. 23:43
7/13 anonim válasza:
Igen, de kizárólag olyan piramis épüljön, mint amilyen az Alien Vs. Predátor filmben volt, majd betereljük oda az összes fideszes politikus, oszt' nekik kakukk.💀
2024. júl. 22. 00:06
8/13 anonim válasza:
Lenne hasznosabb dolog is a városban.
2024. júl. 22. 09:45
9/13 anonim válasza:
De hát már van piramis, a Nagytemplom mellett.
Miközben lepontozol, megjegyzem, hogy jelentettem a kérdést, hogy tegyék át a Humor kategóriába.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!