Sikerülni fog Magyar Péternek a proliszippantás, vagy a DK megtudja őrizni 8%-nyi szavazóját?
Magyar Péter egyértelmű, hogy Orbán legyőzésére tör.
Ehhez azonban minden szavazat szükséges neki, így a DK megmaradt 8%-os, többségében alacsonyan iskolázott, idősekből álló tábora is.
Sikerül vajon magamögé állítani ezeket a szavazókat?
#12 2026-ra a jobbik teljesen megszűnik és MP is színvallásra kényszerül, a pártja többi képviselőjét is meg fogjuk ismerni.
Sokan fognak visszamenni a DK-hoz.
Aztán ki tudja, lehet, hogy találnak 2026-ra egy újabb messiást, vesznek neki egy másik pártot, az lehet majd Duna párt és azzal megint el tudnak szipkázni egy csomó szavazót a DK-tól.
A prolik nagy része ma már a Fidesznél van.
Viszont remélem, hogy Fletóékat 2026-ra sikerül 5 % alá szorítani. Rengeteg kárt okoztak az elmúlt 14 évben, és komoly szerepük van a Fidesz-kétharmadokban, miközben látszik, hogy az életben nem fogják Orbánt leváltani. Akkor meg mi értelmük van?
"proliszippantás"
ez a kifejezés azt bizonyíthatja: te vagy egy proli bunkó.
Marhára nem vagyok DK-ás szavazó ha esetleg rájuk voksoltam, azért tettem, mert a másik választás a Fidesz lett volna. Sokan voltak így és biztos,
hogy műveltebb emberek mint te.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!