A Tisza megőrzi szerintetek a gyurcsánymentességét a 2026-os OGY választásig?
Figyelt kérdés
júl. 19. 19:42
11/18 anonim válasza:
Megőrzi a gyurcsánymentességet.
Én inkább attól félek, hogy még párszor elmegy bulizni MP és emiatt aztán sok ember elfordul tőle. Meg könnyen provokálható ez az ember. Gyorsan elszakad nála a cérna. Kár érte.
12/18 anonim válasza:
Én is attól tartok, hogy ha MP hatalomra kerül akkor rosszabb lesz mint Orbán, igaz szerintem ő nem lopna csak elszállna az agya, de ez veszélyesebb lehet mintha lopna...
13/18 anonim válasza:
Már össze is gyurcsányozták magukat: [link]
14/18 anonim válasza:
#13: Persze lehet ilyeneket írni, csak épp nem lesz hiteles. Én a Fidesz helyében olyannal jönnék, aminek legalább valóságalapja van.
15/18 A kérdező kommentje:
Nagy eszed van...🤣🤣
júl. 19. 20:56
16/18 anonim válasza:
A Fidesz–DK-koalíció régóta dolgozik azon, hogy harmadik szereplő ne tudjon megerősödni. Ezért kellett Vonát és Márki-Zayt is két oldalról nyírni.
18/18 anonim válasza:
Összefogják gyurcsányozni mint a Vona-t, pedig semmi köze nem volt gyurcsányhoz, MZP az tényleg a gyurcsány embere volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!