Miért szavaznak az emberek még mindig a Fideszre, miközben mi vagyunk az Európai Unió legszegényebb országa a háztartások fogyasztása alapján és az átlagfizetések terén csak Bulgáriát előzzük?
9# szerintem meg ez pontosan a TE buborékod, hogy idehaza mekkora a nyomor... nem így van!
Én az átlagos magyarról beszélek, nyilván vannak szegények, nélkülözők, de az átlag magyar sokkal jobban él, mint 10 éve pl.
#10 Ja a lakosság egy kis szegletének.
A nettó kerest mediánértéke 341 700 forintot idén, ami azt jelenti, hogy a dolgozók fele ennél kevesebbet keres.
Ezt nem én találtam ki, hanem ez a KSH hivatalos statisztikája.
Ebből az összegből egyedül nem lehet normálisan megélni, ha az embernek nincs saját háza vagy lakása.
#12 Láttad, hogy miként néz ki egy átlagos falu az ország keleti részén?
Én pl. egyre több hajléktalant és kéregetőt látok a fővárosban, de előbbi csoportból az agglomerációban is.
Az meg vicc, hogy a plázákra és az éttermekre mutogatnak egyesek...
Azt jelenti a jólét, hogy egyedülálló módon itt élősködhet egy réteg a másikon.
Csok, babaváró, családi adókedvezmény.
Vállalkozó itt zsigerelheti ki a legjobban a munkaerőt, így a vállalkozónak ez jó.
A kisvállalkozó is terepjáróval járhat meg Ibizán nyaralhat, akkor is, ha az alkalmazott minimálbérre van bejelentve.
Ott ügyeskedhetnek, csalhatnak, ahol lehet.
Kezdem azt látni, hogy igen: nekünk ez így jó. Hámmer:
"Nehogy má'n a Tyúúúúrcsán jöjjön vissza!".
16
Már rég nem gyurcsányozik itt senki.
De nézzünk a jövőbe: Mire építitek azt, hogy ha csontig benyalunk a liberális oldalnak (a globális nagytőkének), akkor itt jólét lesz a dolgozó rétegnek? Komolyan van, aki ezt elhiszi?
(Még mielőtt: Nem vagyok fidesz szavazó).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!