A Tisza-párt miért támogatja Orbán lopását?

Ellenkező esetben meg hazaárulóznád, mint a Momentumot. Ha nincs rajta sapka az a baj, ha van rajta sapka, akkor meg az a baj.
Az önkormányzatok fogják megkapni.

"Az önkormányzatok fogják megkapni."
Ès ezt meg lehet köszönni a Momentum munkàjànak. Tudod, ami MP szerint "bűnben fogant" mert szembement azzal az agyhalàllal hogy rendezzünk Olimpiàt.
Ez is csak egy kinyalt fenekű fideszes kis g...

Nem hazaárulózom a Momentumot sem. Én azt támogatom, hogy a NER helyett az emberek zsebében landoljon a pénz. Az pedig még a jövő zenéje, hogy ki fogja megkapni.

Magyar Pétert nyilván az motiválja, hogy szereti és sajnálja a hazáját és a magyar népet. Még akkor is, amikor a nép a hülye!
Ez egy igazi államférfi normális gondolkodása.
DE: Európának ebben nem rá kell hallgatni! A magyarországi népnek kellene rá hallgatni és rá szavazni!
Külföldről nézve azonban láttunk már rengeteg nekifutást, aztán a végén mégis az illibernyákos törpebohócot választották, kétharmaddal!
Magyar Péter minden nemeslelkűsége és hazaszeretete ellenére, Európa fordítva kell gondolkozzon: ELŐBB BIZONYÍTSON a magyar nép, tegyen valamit önmagáért, majd aztán adunk pénzt!
Előbb LEGYEN MAGYAR PÉTER A MINISZTERELNÖK, előbb takarodjon el orbán viktor és CSAK AZUTÁN adni Magyarországnak pénzt!
Ameddig illibernyákos moszkovitákat szavaznak a hatalomba, kérjék Moszkvából a pénzt!
ELÉG VOLT abból, hogy EU-pénzen csinál orbán viktor EU-ellenes politikát!
Ha a magyarországiaknak ez a politika kell, finanszírozzák ők a saját adójukból - vagy tartsák Moszkva felé a koldus tenyerüket!
Tehát a sorrend fordított: ELŐBB szavazzátok meg Magyar Pétert, majd utána hallgatunk rá és beszélhetünk a lóvéról!
Moszkva sem finanszírozna egy Moszkva-ellenes politikát!
Aki szereti és sajnálja a hazáját, az nem nézi végig, ahogy 14 évig pusztítják az országot a haverjai.

#7 Ezt beszéld meg Magyar Péterrel és/vagy a szavazóival. Én nem tudok hozzászólni, külföldön élek.
Ezzel együtt ma ő a legjobb esélyetek egy kormányváltásra - és arra, hogy Európa szóba álljon veletek újra, a legerősebb frakción, az Európai Néppárton keresztül, amely a Bizottság elnökét is adja - és amely Magyar Pétert és pártját befogadta.
Hogy őszinte vagy sem az ő pálfordulása, arra én nem látok rá, szerencsére nem ott élek.
De azért voltak már példák a történelemben arra, hogy a korábban rossz oldalon álló figura a változás élére álljon.
Nem kell Pál apostolig visszamenni, akiről a "pálfordulás" kifejezés a nevét kapta (kevésbé műveltek számára: Pál keresztényüldöző volt, aki egy látomás/felismerés hatására MEGFORDULT a damaszkuszi úton és a kereszténység üldözőjéből a kereszténység apostola lett).
Elég ha mondjuk Gorbacsovig megyünk vissza (eredetileg meggyőződéses bolsevik, aki eredetileg nem is akarta a Szovjetunió szétesését, sem a rendszerváltásokat, de egy ponton mégis az élére állt a folyamatnak).
Vagy Magyarországon Pozsgay Imre és a reformkommunisták, akik nélkül olyan gyorsan és vér nélkül nem lehetett volna rendszert váltani, mint ahogy történt.
És talán még csak nem is a legjobb, legfontosabb példákat hozom.
Én amúgy hajlok rá, hogy higgyek Magyar Péternek, mert hosszú éveket élt Brüsszelben, ahol szerintem egy mélyen európai szellemiséget és politikai mentalkitást látott testközelből. A felesége karrierje miatt költöztek haza, mert a nőt megkínálták egy miniszteri székkel. És el tudom képzelni, hogy naivan esetleg azt feltételezték, valami jót csinálhatnak egy ilyen pozíció birtokában még a rezsimen belül is a magyar népért. Akár belső ellenzékként (ezt annak idején a kommunizmusban is sokan elhitték, akiket megkínáltak valami pozícióval, sokszor csak azért, hogy "domesztikálják", berántsák a rendszerbe és betömjék a száját!). Aztán az történt, aminek egy ilyen rezsimben történnie kellett: az asszonyt bedarálta, a házasságukat tönkretette, végül a nőt fel is áldozta a rendszer.
Maradjunk annyiban: van személyes motivációja is haragudni a rezsimre, és ez alapvetően jó!
Ezzel együtt lehet, hogy minden, amit csinál valójában őszintétlen. Én tényleg túl távolról nézem, hogy átlássam.
Viszont a számok azt mutatják: ő az egyetlen reális esélyetek egy kormányváltásra jelenleg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!