Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan lehet, hogy Szíjártó,...

Hogyan lehet, hogy Szíjártó, Orbán stb fideszes vezetők állandóan háborúpárti nyugatoznak?

Figyelt kérdés

Olyan érdekes, az oroszokra soha nem mondják háborúpártiak, háborút szítanak, mennyi emberélet szárad a lelkükön. De az oroszokra soha nem mondanak semmi rosszat. Soha, nem olvasni Szíjártó semmi rosszat nem szól rá.

Csak a nyugat él háborús propagandán, háborús hangulat, béke ellen vannak stb.. Állandóan így háborúpártiak meg, minden ocsmányság.

Érdekes még, hogy az iráni , fehérorosz fegyverszállításokra se szólnak rosszat ők ugye az orosz hadsereget látják el. Sőt még kimennek, és békepártinak nevezik őket, miközben Fehéroroszország területéről is lövik Ukrajnát az oroszok.

2024. júl. 17. 09:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
9, igen, elég sok magyar nőt -és férfit-, csináltak fel akaratuk ellenére ezek az édestestvéreitek.
2024. júl. 17. 11:17
 12/14 HakapiszikMatyi ***** válasza:

Na szóval:

Aki magyar, az nem szereti az oroszokat. Tehát, ha a Fidesznél " Nem szól már a ruszkik haza..." ( Csak keressetek rá az idézetre. :), akkor a Fidesz nem magyar. Na igen. Mielőtt a zöld pipára nyomnál...az ukránokat sem szeretjük. A háború szar dolog. Jártam a balkánon Jugoszlávia szétesése idején 1-2 segélyszállítmánnyal. Elég csúnya dolgokat láttam. :( Örüljön mindenki, hogy nálunk ilyen nincs.

2024. júl. 17. 11:28
 13/14 anonim ***** válasza:
Stroke-ot kaptak és most már csak ugyanazt a pár hülyeséget tudják ismételgetni.
2024. júl. 17. 23:17
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ez ilyen egybites hipnózis szöveg, ezek meg rájuk szavaznak 🤣
2024. júl. 18. 06:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!