Ötszörös birság? Csődbe megy a lakosság? Aki gyakran szabályt szeg, gyorsan hajt az csíkzsebből kifizeti. Mi lesz a többiekkel?
2010. okt. 31. 22:51
11/17 anonim válasza:
bocs a sok elütésért, erős megfázásos fejfájásom van. Látom a hibákat, de nem akarom csillagozni úgyis mindenki ki tudja olvasni. :)
12/17 anonim válasza:
Hivatásos személy teher + nehézpót jogosítványom van, bár nem sofőrként dolgozom. És szerintem kevés olyan ember van ebben az országban aki annyira megpróbálja betartani a szabályokat mint én. Ezért mertem írni amit írtam. De aki azt állítja, hogy a kresz hosszú távon betartható az vagy nem ült még autóban, vagy hülye.
13/17 anonim válasza:
Ez is csak egy újabb adóemelés,véletlenül mindenkinél becsúszik egy sárga lámpa,amit a rendőr pirosnak látott,egy stoptábla,ahol nem álltál meg hanem 3-mal gurultál....
Szívják a vérünket amíg hagyjuk vagy bele nem pusztulunk!
Több fronton támadnak az áltlagemberre:
-Bankadó----áthárítva
-Multiadó----áthárítva
-és az ilyen apróságok mint ez.
Kíváncsi vagyok meddig bírják a magyarok.
14/17 anonim válasza:
nem a sárgán nem szabad átmenni, hanem csak akkor kell ha biztonságosan meg tudnál állni
15/17 anonim válasza:
persze, csak ez a kevésbé gyakorlottakat hirtelen fékezésre ösztönzi, különösképp ha még rendőrt is látnak ott állni. Ismerni kéne a kreszt mielőtt valaki itt elkezd okoskodni. A kresz nem csak abból áll, hogy betartod a sebességhatárokat. Rengeteg más egyéb szabály is van és ezek jelentős hányada annyira életszerűtlen hogy ha betartanád egy 100kmes utat sem élnél túl. Ott van például a körfotgalom. Jó mondjuk ez betartható lenne, ha mindenki más is betartaná. Ám az a szokásuk, hogy leegyenesítik, így ha valaki szabályosan közlekedik benne azt balról már oldalba is verték. Én volt mikor egy hét alatt kétszer kényszerültem hirtelen fékezni szabályosan közlekedőként egy a körfotgalmat leegyenesítő miatt. És nemrég volt egy ilyen halálos baleset is. Gondolom hallottátok a rádióban.
16/17 anonim válasza:
A körforgalom baromi jó dolog lenne, ha tudnátok használni. Így viszont ahogy ti közlekedtek csak egy plusz veszélyforrás. Ennél még a hagyományos útkereszteződés is jobb volt mert ott legalább lassítottatok körülnézni. A másik a hosszú zárovonal, és amikor ott megy egy traktor vagy más lassan közlekedő ám széles jármű és végig szoktam kísérni és nem lépem át a záróvonalat. Mit csinál a paraszt? Jön mögöttem és jóesetben csak kürtöl. Rosszabb esetben átlépi és velem együtt kezdi a traktort előzni, nem érdekli az sem hogy ketten együtt és a köztünk lévő követési távolsággal együtt azárt már ugye igen hosszúak vagyunk. Ezután mit csinál? Feljön ide és úgy írkál mintha én lennék a nótórius szabályszegő.
17/17 anonim válasza:
Én őszintén megbántam,hogy a fideszre szavaztam! "a kellő visszatartó hatás érdekében" Ugyan már... Szimplán le akarják húzni az embereket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!