Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Visszasiejárok Gyurcsányt?

Visszasiejárok Gyurcsányt?

Figyelt kérdés
2024. júl. 15. 20:31
1 2
 11/14 Alex Fly ***** válasza:
84%
A visszasírás nem a legjobb kifejezés; de igen: inkább ezerszer Gyurcsány, mint a jelenlegi bagázs.
2024. júl. 15. 22:08
 12/14 anonim ***** válasza:
4%
Visszasírom az egyetlen, megmaradt szememmel. A másikat kilőtték.
2024. júl. 15. 22:12
 13/14 anonim ***** válasza:
8%
Hát aki Gyurcsányt visszasírja az beteg!!!!!
2024. júl. 15. 22:18
 14/14 árokpart ***** válasza:
8-as Nem voltam gyerek 30 éves voltam akkoriban. Jómagam is szerveztem annak idején ellenük demonstrációkat 64 Vármegyés voltam akkoriban.Viszont ha most még olyan azért nem is mint akkor volt, de az idei 2024-es év nagyon hasonló a 2008-as évhez az élet sok területén. Lassacskán egyedül márcsak rezsicsökkentés írható a Fidesz javára, más viszont már nem nagyon. Mivel, hogy hasonló már a két időszak ezért gyorsan kellene aki ezt a kormányt is leváltja aki nem Gyurcsány, de nem is Magyar Péter, Toroczkai Laciék ma már nem tudnának kormányt sem rendszert váltani (2010-ben ha az akkori 64 Vármegye Ifjúsági Mozgalom 2010-ben párt lett volna akár egyedül is meg tudta volna nyerni a választásopkat,de ez a hajó sajnos már elment) . Geri Tibor tanár úrra és ha lenne valódi szakembergárdája az ország vezetésére rájuk még talán szívesen is bíznám az országot akik talán egyenesbe tudnák hosszútávra hozni. Persze nemhogy habostorta nem lenne az elején, sőt a mostaninál is legalább kb 3 évig rosszabbúl élnénk, mert olyan döntéseket kellene meghozniuk az ország hosszútávú jóléti működésének érdekében amely mindnekitől a maga szintjén erőfeszítéseket követelne.
2024. júl. 15. 22:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!