Ki a legbutább politikus Magyarországon?
Figyelt kérdés
Inkább fogalmazhatnánk finomabban is, ki a legkevésbé értelmes? Rendben van, hogy egyes politikusokat gyűlölnek sokan most jelenleg Magyar Pétert és Orbánt gyűlölik a legtöbben, legjobban én Gyurcsánnyal vagyok így. Mérhetetlenül rühellem azt az embert mégsem mondom őt a legbutábbnak mert akárhogy is de szerintem ez nem így van. Bár az amit a kormányzása alatt csinált nem is volt okos dolog.júl. 15. 17:08
21/29 anonim válasza:
A butaság ékes példáját a Momentum hímnemű exelnökei között kell keresni.
Kocsis Cake Olíviót sem lehet szellemi pallosnak nevezni, Kunhalmi Ági pedig sokszor idétlen.
Radikáljobbról még Zagyva Gy. Gyuláról lehet valamennyire mondani, hogy Nomen est ómen.
22/29 anonim válasza:
Karàcsony Gerinek még "nyelvtudása" elég para.
23/29 anonim válasza:
Orbán Viktornak a hatalom elvette az eszét, szegény egyre mélyebbre süllyed, ha így folytatja megőrül
24/29 anonim válasza:
Vágyvezérelt gondolkodás.
Tölgyessy pont azt emelte ki, hogy nem kapta el a hübrisz Orbánt.
25/29 anonim válasza:
orbán viktor nem buta, sőt, sátánian okos! A legnagyobb manipulátor! orbánnak a szavazói buták, nem pedig ő!
26/29 anonim válasza:
Kósa 1300 milliárdos csengeri nő általi bepalizása máig viszi nálam a győztes stafétát.
27/29 anonim válasza:
Az az igazság, hogy legalább 16 válaszadó úgy gondolja, hogy akit ő nem szeret az automatikusan buta is. Sok rosszat el lehet mondani a miniszterelnökről, de hogy buta volna, azt senki gondolhatja komolyan.
28/29 anonim válasza:
29/29 anonim válasza:
Hogy melyik a legbutább politikus, azt nehéz megmondani. De a legbutább nép már megvan! Aki ugyanazt a bandát négy kédharmaddal is megszavazza, amelyik szétrohasztja az országát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!