Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mémoldalon szavaztak arról,...

Mémoldalon szavaztak arról, mikor lőnek rá Orbán Viktorra. Kik is uszítanak itt?

Figyelt kérdés

Egy ízig-vérig liberális FB oldalon indult a szavazás. A liberálisok elfogadóak 😂és azt írják propaganda lapjaikba, hogy a Fidesz uszít. Na akkor hogy is van ez?

[link]

[link]

júl. 15. 13:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
22%

11-es, szerintem meg óriásit tévedsz! Fokoznák a "biztonságot" (értsd: a terrort), lenne még egy alap kémszoftvereket vásárolni a lakosság megfigyelésére!

Terrorra hivatkozva fokozni a veszélyhelyzet-készültséget és rendeletekkel kormányozni...

Pont az ellenkezőjét érnéd el vele, ebben 100%-ig biztos vagyok.

Jelentkező meg tucatjával lenne, kemény meccs folyna le a színfalak mögött, mint Sztálin halála után Hruscsov, Berijja, Molotov és a többi nagykutya között, míg ki nem került a győztes.

Szijjártó, Lázár, de még Gulyás is bepróbálkozna - a háttérből viszont a királycsináló szürke eminenciások valószínűleg Rogán és Pintér lennének!

Mint ahogy Sztálin halála után is Molotovon múlt igazából, ki lesz az új főnök (Molotovnak magának esze ágában se volt azzá válni!).

Nagyon párhuzamos a valósággal az, aki szerint egy ekkora rezsimet, amit ennyi káder és kápó szolgál ki életvitelszerűen, egyetlen pisztolygolyóval, egyetlen ember kiiktatásával romba lehet dönteni. Nem is értem, mire alapozza, aki ilyenben hisz, mikor a történelem minden esetben az ellenkezőjét bizonyította: merénylet által még egy rezsimnek sem lett vége!

Egy ilyen kiépült rezsimet nem magányos merénylők, hanem egy EGÉSZ NÉP tud csak elsöpörni, összefogással! Ha lehet, vér nélkül, választásokon - ha nem lehet, forradalom vagy szabadságharc által.

De egy merénylet semmit nem old meg, sőt, erősíti a rezsimet!

júl. 15. 18:11
 12/15 DK-s ***** válasza:
100%

#14-nek:

Látom, te is képben vagy.

Nem véletlenül említettem én sem második helyen Pintért. De ha nem abból indulunk ki hogy O1G-vel próbálkoznék, akkor én Pintérrel kezdeném.

Én meg abban vagyok teljesen biztos, hogy nálunk egy igazi "capo" van. Pintér.

A többiek, Pintér nélkül maguk alá h'gyoznának.

júl. 15. 18:46
 13/15 anonim ***** válasza:
88%

15-ös, az egyszer biztos, hogy Pintér és Rogán elvtársak kezében van a rezsim lelke: a titkosszolgálat, az erőszakszervezetek és a propaganda.

Tulajdonképpen ez is a Fidesz, érdemi kormányzás nem is zajlik.

júl. 15. 19:35
 14/15 anonim ***** válasza:
81%

A fidesz USZÍI és GYŰLŐLETET KELT.

Ha egyszer rálőnek Orbánra azt magának köszönheti majd, az aljas embertelen politikájának.

júl. 15. 19:47
 15/15 Alex Fly ***** válasza:
100%

@9: ez abban az esetben lenne így, ha lenne egy hozzá hasonló utód, akit mindenki elfogad.

A valóságban viszont sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy az összes lehetséges és számbavehetű utódjelölt pályázik a helyére és az őket támogató frakciók mentén darabokra szakadó párt kvázi kicsinálja magát. És persze a kétharmados teljhatalomról is lemondhat: a szavazóbázisa gerincét alkotó fanatikusok jelentős része nem a fidesz miatt támogatja őket, számukra Orbán a lényeg és nem a pártja...

Ez a személyi kultusz hátulütője.

júl. 19. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!