Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fico és Trump után Orbán...

Fico és Trump után Orbán következik?

Figyelt kérdés

júl. 15. 10:00
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
94%

Egy nagyon kedves barátom, 32 évesen elhunyt a covid járvány alatt, mert nem jutott időben ellátáshoz. Konkrétan megfulladt. És hány ember járt még így...

Pedig Orbán, azt ígérte, mindenkit meggyógyítanak. A francba, megint hazudott. De meglepő! Ezek után én nem sajnálnám Orbánt, ha ő lenne a következő.

júl. 15. 10:58
 12/23 anonim ***** válasza:
91%

Mi az, hogy liberrált?

Sajnosbaz a baj, hogy itthon nincs egy olyan bátor ember, mint az USA-ban, hogy akár az élete árán is véget vessen ennek a szörnynek. Plusz itt fegyvert sem szerzel olyan könnyen

júl. 15. 10:58
 13/23 anonim ***** válasza:
43%
a tendencia az tendencia
júl. 15. 11:17
 14/23 anonim ***** válasza:
76%
Bármennyire is gyűlölöm Orbánt meg a Fideszt nem lenne szerencsés. Kemény összefogás kell 2026-ban, és akkor lehet le lehet váltani Orbánt.
júl. 15. 11:19
 15/23 anonim ***** válasza:
2%

16,

Gyurcsány-Poloskapeti összefogásra gondolsz?

Nagy csapat lenne🤣

júl. 15. 11:35
 16/23 anonim ***** válasza:
91%

Ugyan azt tudom mondani, mint a 16. válaszoló. Nagyon utálom Orbánt és az egész Fideszt, de nem lenne szerencsés. Bármi is lenne a merénylet kimenetele, a Fidesz maradna hatalmon. Csak Orbán halála esetén hatalmi harcok kezdődnének, és holtbiztos, hogy valamelyik hülyénél is hülyébb fideszes venné át Orbán helyét.

Ha pedig Orbán túlélné, akkor azt a saját hasznára fordítaná, és 0-24-ben azt nyomatná az összes létező fideszes média, hogy a szemétláda, baloldali, gyurcsányista, háborúpárti liberálisok már odáig merészkedtek, hogy rálőjjenek a miniszterelnök úrra.

júl. 15. 11:42
 17/23 anonim ***** válasza:
82%
19) a legalja Megafon is ezt mondja most. xD Hogy az egészről a neloldali média tehet. Hát nem. Az egészről Donald Trump tehet.
júl. 15. 11:50
 18/23 anonim ***** válasza:
0%

"Ugyan azt tudom mondani, mint a 16. válaszoló."

Ez a mondat teljesen értelmetlen.

Helyes megoldások:

"Ugyan azt tudom mondani, mint a 16. válaszoló, de ..."

"Ugyanazt tudom mondani mint a 16. válaszoló."

Magyarországon sikk butának lenni, vagy csak a selejt maradt már tényleg?

júl. 15. 12:22
 19/23 anonim ***** válasza:
#14 engedd szabadjára a fantáziádat, ha van.
júl. 15. 12:23
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon remélem, hogy nem!

Ezek az erkölcsi-politikai hulladékok csak mártírt csinálnak magukból, ha túlélik a merényletet, attól csak növekszik a népszerűségük!

Nagyon nem hiányzik, hogy orbán viktorból is mártírt csináljon a propagandagépezete!

Márpedig ezek mindent túlélnek, csalánba nem üt a mennykő. Ráadásul orbán voiktorról le nem szakad a golyóálló mellény, még óvodások közé is abban megy!

Hacsak nem valami nagyon profi mesterlövész csinálná, tuti nem sikerülne - és megerősödve jönne ki a dologból, mint szeeegény mááártííír, hős!

Egyébként sem ez a dolgok rendje! Hiába lősz le egy-egy ilyen politikai trágyadombot, a szavazó tömegei megmaradnak és választanak helyette egy ugyanolyan bűzlő lelkű politikai ámokfutót!

Az embereket kell felébreszteni, nem a politikusokat legyilkolni (egyébként is, azzal csak ugyanolyanná válsz mint ők!).

Én csak annak drukkolok, hogy maga orbán meg ne rendeztessen maga ellen egy ál-merényletet, szavazatszerzési céllal! Képes rá...

júl. 15. 14:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!