Fico és Trump után Orbán következik?
Egy nagyon kedves barátom, 32 évesen elhunyt a covid járvány alatt, mert nem jutott időben ellátáshoz. Konkrétan megfulladt. És hány ember járt még így...
Pedig Orbán, azt ígérte, mindenkit meggyógyítanak. A francba, megint hazudott. De meglepő! Ezek után én nem sajnálnám Orbánt, ha ő lenne a következő.
Mi az, hogy liberrált?
Sajnosbaz a baj, hogy itthon nincs egy olyan bátor ember, mint az USA-ban, hogy akár az élete árán is véget vessen ennek a szörnynek. Plusz itt fegyvert sem szerzel olyan könnyen
16,
Gyurcsány-Poloskapeti összefogásra gondolsz?
Nagy csapat lenne🤣
Ugyan azt tudom mondani, mint a 16. válaszoló. Nagyon utálom Orbánt és az egész Fideszt, de nem lenne szerencsés. Bármi is lenne a merénylet kimenetele, a Fidesz maradna hatalmon. Csak Orbán halála esetén hatalmi harcok kezdődnének, és holtbiztos, hogy valamelyik hülyénél is hülyébb fideszes venné át Orbán helyét.
Ha pedig Orbán túlélné, akkor azt a saját hasznára fordítaná, és 0-24-ben azt nyomatná az összes létező fideszes média, hogy a szemétláda, baloldali, gyurcsányista, háborúpárti liberálisok már odáig merészkedtek, hogy rálőjjenek a miniszterelnök úrra.
"Ugyan azt tudom mondani, mint a 16. válaszoló."
Ez a mondat teljesen értelmetlen.
Helyes megoldások:
"Ugyan azt tudom mondani, mint a 16. válaszoló, de ..."
"Ugyanazt tudom mondani mint a 16. válaszoló."
Magyarországon sikk butának lenni, vagy csak a selejt maradt már tényleg?
Én nagyon remélem, hogy nem!
Ezek az erkölcsi-politikai hulladékok csak mártírt csinálnak magukból, ha túlélik a merényletet, attól csak növekszik a népszerűségük!
Nagyon nem hiányzik, hogy orbán viktorból is mártírt csináljon a propagandagépezete!
Márpedig ezek mindent túlélnek, csalánba nem üt a mennykő. Ráadásul orbán voiktorról le nem szakad a golyóálló mellény, még óvodások közé is abban megy!
Hacsak nem valami nagyon profi mesterlövész csinálná, tuti nem sikerülne - és megerősödve jönne ki a dologból, mint szeeegény mááártííír, hős!
Egyébként sem ez a dolgok rendje! Hiába lősz le egy-egy ilyen politikai trágyadombot, a szavazó tömegei megmaradnak és választanak helyette egy ugyanolyan bűzlő lelkű politikai ámokfutót!
Az embereket kell felébreszteni, nem a politikusokat legyilkolni (egyébként is, azzal csak ugyanolyanná válsz mint ők!).
Én csak annak drukkolok, hogy maga orbán meg ne rendeztessen maga ellen egy ál-merényletet, szavazatszerzési céllal! Képes rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!