Árokpart kérdése:
Miért nem fejlesztjük fel végre a MÁV-ot, hogy hasonlóan jól működjön mint más országokban a vasútak?
Figyelt kérdés
2024. júl. 14. 13:47
1/24 anonim 

válasza:

Az embereknek így is megfelel, nincs valós igény jobb szolgáltatási színvonalra.
2/24 anonim 

válasza:

Nincs pénz gondolom, meg igény sincs rá igazán. A magyaroknak jó ez is, ezért szavaz mindenki a Fideszre.
3/24 anonim 

válasza:

Azért mert a kormány ellopja az összes pénzt. Ha belenéznél a máv beszerzésébe lehet hogy meglepődnél... Annyi pénzeket lopnak ki egyes projectekből ami a te családodnak mondjuk 200 évre elég pénz lenne...
4/24 anonim 

válasza:

Privatizálni kellene a céget (valós piaci üzemeltetőnek, nem a "barátoknak"), max. a személyszállítási szolgáltatáshoz adjon támogatást az állam. Máris jövedelmezőbb, fejlettebb és összességében olcsóbban működő lenne az egész.
5/24 anonim 

válasza:

Mert az embereknek ez kell, erre szavaztak.
6/24 anonim 

válasza:

A stadionépítések fontosabbak...
7/24 anonim 

válasza:

A MÁV egyébként igen sok utast veszített.
Részben a MÁV is az oka,hogy a legtöbb magyar ember az autót preferálja.
Én sem megyek Mávval.
Egyetemistaként használtam sokat.Volt, amikor vizsgát késtem le a MÁV miatt.
Nem kiszámítható, nem megbízható, nem komfortos.Maradok az autónál.
8/24 anonim 

válasza:

Miért nem jártok helikopterrel?
9/24 anonim 

válasza:

Miért nem kérdezed meg attól a parlamenti képviselőtől akit listán bejuttattál, elvégre ő a kormány része.
10/24 anonim 

válasza:

Hasonlóan???
"A távolsági vonatok fele késésekkel közlekedett Németországban, és ennek jó néhány Eb-meccsre siető futballdrukker látta a kárát."
"az egész világ a mi vasúti rendszerünkön viccelődik".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!