Miért utálod Magyar Pétert?
Figyelt kérdés
júl. 13. 22:56
1/19 anonim válasza:
Nincs okom utálni. Nem ő tette tönkre Magyarországot, hanem Gyurcsány és Orbán cicaharca.
2/19 anonim válasza:
Nem utálom, - fajsúlytalan senkikre nem pazarlok ennyi energiát sem!
3/19 anonim válasza:
Mert unszimpatikus fideszes aki lehallgatta a feleségével folytatott magán beszélgetést. Az ilyen ember nem megbízható, szavazz inkább a MZP-re
4/19 felkelhetetle válasza:
Mert meg akarja dönteni az Orbán-Gyurcsány rendszert, ami gazdaggá tett engem. 🤬🤬🤬
5/19 felkelhetetle válasza:
3
MZP is inkább MP mellet kampányolt. :P
6/19 anonim válasza:
Büncselekményt halgatott le, azt vette fel ahogy az ügyészségi iratokba bele nyulnak, a keményebb maffiaügyekböl egyszerüen kihuzzák magukat.
7/19 anonim válasza:
3-as voltam.
5-ös ha 2026-ban MZP nem indulna akkor is inkább a Vona Gáborra szavaznék, mert nekem ez a Magyar Péter nagyon nem szimpatikus
8/19 anonim válasza:
Csak nem olyan rossz a "Zorbán" ha lehet finnyáskodni, hogy a Petiii nem szimpatikus. Magyar teli van red flaggel, ep választáson MKKP-ra szavaztam, de 26-ban jelen állás szerint tiszára fogok, mivel a fidesznek nem lehet újabb 2/3-a.
9/19 anonim válasza:
Én nem utálom, de nem szimpatikus.
Nekem a magánéletben sem jön be ez a rátarti, nyomulós, agresszív, lekezelő stílus és a politikában sem.
10/19 anonim válasza:
7: Semmiféle bűncselekményt nem hallgatott le, egy minden konkrétumot nélkülöző pletykát hallgatott le, ami hamisnak is bizonyult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!