Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyire igaz amit mostanában...

Mennyire igaz amit mostanában mondanak, hogy Orbán Viktor fiatalabb korában kiskorú lányokat zaklatott?

Figyelt kérdés

júl. 12. 11:06
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
29%
Magyar az anélkül is bereccsint hogy megtosznák.
júl. 12. 12:07
 12/24 Mad Max2 ***** válasza:
35%
Viktor a fiúkat zajlatta- mert hogy őt is taklata az mszmp párttitkár apja...
júl. 12. 12:32
 13/24 anonim ***** válasza:
19%
Nem. Valamint még tökrészegen sem láttuk őt ugyebár (mint MP-t).
júl. 12. 14:35
 14/24 anonim ***** válasza:
65%
Ez messze nem olyan kompromittáló, mint amit nyíltan tudunk róla :D
júl. 12. 19:57
 15/24 Senior Séf ***** válasza:
63%
Hát persze. 16 évesen nyilván nem a 60 éves Nárcsi nénit hajkurászta.
júl. 13. 18:53
 16/24 Rudolf Reichenberg ***** válasza:
83%

Hülyeség.

Egy Tiszás.

júl. 13. 22:42
 17/24 anonim ***** válasza:
67%
Semennyire.
júl. 16. 23:13
 18/24 anonim ***** válasza:
50%

De honnan tudjátok, hogy nem igaz, hogy ezt így állítjátok?

Én nem mondom azt, hogy igaz, viszont azt igen, hogy személyisége alapján simán kinézem belőle.

Amúgy én sehol nem hallottam ilyen állítást róla, csak ebben a kérdésben.

Hangsúlyozom: nem azt, hogy pedofil, hanem hogy fiatalon 18 év alatti lányokkal kezdett ki, és nem feltétlenül vette tudomásul a visszautasítást, ill. ha igen, az sértette az egoját, és bosszút állt érte.

De az is simán hogy osztálytársnőit, iskolatársnőit stb. csesztette rendszeresen.

Vagy szerintetek ő olyan mintagyerek volt?

júl. 17. 08:28
 19/24 anonim ***** válasza:
0%
Esetleg akkor mutathatott érdeklődést 18 év alatti lányok iránt amikor ő is 18 évesnél fiatalabb volt, talán középiskolás években, tehát még akkor is a vele egy korosztályban levők tetszettek neki. Ebben nincs semmi kivetnivaló. A személyisége alapján nem tudom elképzelni hogy zaklatott volna másokat, túl intelligens ahhoz hogy olyat csináljon.
júl. 17. 10:20
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Én a személyiségét figyelembe véve simán el tudom képzelni, hogy 25 évesen is zaklatott kiskorúakat, fiúkat, lányokat, és nem kell feltétlenül szexuális zaklatásra gondolni.

Az intelligencia és a magatartás egyáltalán nincs összefüggésben, sokkal inkább függ a mentális állapottól, és arról Orbán maga is nyilatkozott, hogy skizofrén volt, ill. magatartási problémái más területen is megmutatkoztak.

júl. 17. 11:03
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!