Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fidesz befogja TÍLTANI az...

A fidesz befogja TÍLTANI az Olimpiát, mivel hogy az eredetileg egy homoszexuális rendezvény volt ?

Figyelt kérdés
Az okori Görög időkben, kizárólag homoszexuális férfiak vehettek rajta részt, nők még nézőként sem. Az egész egy homoszexuális propaganda, ami a vallásos fidesz szerint halálos bűn. Tehát nagyon fura lenne, ha a fidesz bármilyen formában is támogatná, például a Miniszterelnők gratulálna a sportoloknak, amivel egyértelműen a homoszexualítást népszerűsítené.
2024. júl. 12. 05:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
98%
Ehhez Nekem még nagyon reggel van...
2024. júl. 12. 05:43
 2/12 anonim ***** válasza:
97%
Ehhez nekem még nagyon hétvége van...
2024. júl. 12. 05:56
 3/12 anonim ***** válasza:
52%

Nem, mert meg lészen magyarázva, hogy ez már nem az az időszak, nem azokkal a zemberekkel szól ma már a történet, így nincs erről szó. Jelenleg.

De ha Viktorta vagy valamelyik slepptagja megneszeli ezt a témát, akkor lehet elgondolkodnak rajta...

2024. júl. 12. 05:56
 4/12 anonim ***** válasza:
74%

Ehhez nekem nagyon melegem van és meleg is vagyok mellé.

Egyébként, fura lehet, most ideológia alapján gondolkodni, hiszen azt látja az átlag hazafy, hogy 2 olyan ország rendez egyszerre több olyan világklasszis sportrendezvényt, ami már rég megfagyott és nem európai és nem keresztény és kimondottan arab kalifátus... aztán, csak lement egy EB Németországban gond nélkül és Franciaország, meg szokás szerint rendezett meg elöször egy Le Mans-i 24 órást, egy Tour de France-ot, ami most is tart és sehol sem látni az arábiát benne, majd jövő héttől Olimpiát.

Kiváncsi vagyok, hogy lesz-e köztük bárki is, aki kicsit is, legalább átgondolja a kormány valósághoz való viszonyát.

2024. júl. 12. 06:00
 5/12 anonim ***** válasza:
63%

Nem csak homoszexuálisok vehettek részt rajt.

Abszolút nem a homoszexualitást népszerűsíti az olimpia, nincs is köze a szexualitáshoz. A Fidesznek nem a homoszexualitással van baja, csak a homoszexuális propagandával.

2024. júl. 12. 06:33
 6/12 anonim ***** válasza:
6%
#5 Éy szerinted az nem homoszexuális propaganda volt hogy kisgyerekeknek azt kellett nézni hogy meztelen férfiak (teljesen pucéran) bírkóznak megy ilyenek? Ez nem egy olyan hagyomány amit életben kéne tartani.
2024. júl. 12. 06:37
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
A melegpárt mért tiltana be egy homoszexuális rendezvényt? A prájd be van? Az ilyen csak a normális emberek szemét csípi.
2024. júl. 12. 06:39
 8/12 anonim ***** válasza:
7, ugyanazért, amiért felnőtt, épeszű emberek, a templomok és a könyvesboltok közti távolságot mérik az országban, vagy könyveket fóliáztatnak le, vagy nyilvánosan darálhatnak le könyvet magyar politikusok.
2024. júl. 12. 06:43
 9/12 anonim ***** válasza:

6-os!

Abszolút nem homoszexuális propaganda.

2024. júl. 12. 06:58
 10/12 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
A Fidesz rendezte a melegolimpiát anno 2012-ben, miért tiltanák most be?
2024. júl. 12. 07:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!