A fidesz befogja TÍLTANI az Olimpiát, mivel hogy az eredetileg egy homoszexuális rendezvény volt ?

Nem, mert meg lészen magyarázva, hogy ez már nem az az időszak, nem azokkal a zemberekkel szól ma már a történet, így nincs erről szó. Jelenleg.
De ha Viktorta vagy valamelyik slepptagja megneszeli ezt a témát, akkor lehet elgondolkodnak rajta...

Ehhez nekem nagyon melegem van és meleg is vagyok mellé.
Egyébként, fura lehet, most ideológia alapján gondolkodni, hiszen azt látja az átlag hazafy, hogy 2 olyan ország rendez egyszerre több olyan világklasszis sportrendezvényt, ami már rég megfagyott és nem európai és nem keresztény és kimondottan arab kalifátus... aztán, csak lement egy EB Németországban gond nélkül és Franciaország, meg szokás szerint rendezett meg elöször egy Le Mans-i 24 órást, egy Tour de France-ot, ami most is tart és sehol sem látni az arábiát benne, majd jövő héttől Olimpiát.
Kiváncsi vagyok, hogy lesz-e köztük bárki is, aki kicsit is, legalább átgondolja a kormány valósághoz való viszonyát.

Nem csak homoszexuálisok vehettek részt rajt.
Abszolút nem a homoszexualitást népszerűsíti az olimpia, nincs is köze a szexualitáshoz. A Fidesznek nem a homoszexualitással van baja, csak a homoszexuális propagandával.

6-os!
Abszolút nem homoszexuális propaganda.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!