Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyetértesz a közszférában...

Egyetértesz a közszférában dolgozók létszámának drasztikus csökkentésével?

Figyelt kérdés

Saját véleményem:

Felháborító, ami a hivatalokban folyik: Többsége semmit nem csinál (trécsel + kávézik), betette a papa-mama-rokonság, az ügyfélt semmibe nézik, és cserébe biztos jövedelmük és nyugdíjas állásuk van. 50% feleslegesen melegszik ott!

Míg a versenyszférában kemény elvárásoknak kell megfelelni, folyamatosan lépést tartani a fejlődéssel, és TELJESÍTENI, különben repül!

Nem a Fideszre szavaztam, és nem bírom őket, de minden (átmenti) tiszteletem az övéké, ha ezt végigviszik! Maximálisan egyetértek ezzel!

...és Ti?

2010. okt. 31. 19:15
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
20%

Kamumail és társai...,menjetek holnap a "Demokratikus" Charta tüntetésére Mesterházy vezéretek vezetésével,és ott kitombolhatjátok magatokat!!Jó szórakozást;)

Elég volt a hivatali léhütőkből a közszférában!!!

2010. nov. 1. 11:08
 32/41 anonim ***** válasza:
77%
ha elfogytak az érvek, akkor jön a szocizás mi? hát ezek vagytok ti;) szánalom...
2010. nov. 1. 11:55
 33/41 anonim ***** válasza:
10%
Ti meg a Fideszt szapuljátok folyton...,Ti sem vagytok különbek Kamumail!!Vállald büszkén hogy szoci vagy nem kell itt támadni,hogy szánalom vagyok meg hasonlók..
2010. nov. 1. 12:02
 34/41 anonim ***** válasza:
83%
pedig szánalom vagy. miért lennék szoci, ha megmondom, hogy baromságot beszéltek? hm? egy pontot nem tudtatok még cáfolni. ez az egész szocizás a ti színvonalatokat mutatja, főleg, hogy azon akadtok le, hogy "szapuljuk a fideszt". itt leragadtok, hogy a szent fideszt támadjuk.
2010. nov. 1. 12:15
 35/41 anonim ***** válasza:
10%
Jóó,legyen igazad..!Egy szánalmas fideszes vagyok...,legalább van önkritikám!De neked??Ha nem vagy szoci akkor libsi vagy,de hogy nem Jobbikos v Fideszes a nyakamat teszem rá!Hajrá Magyarország,Hajrá Magyarok Fideszes barátaim!!<-- ez nem neked szólt Kamumail!
2010. nov. 1. 12:36
 36/41 anonim ***** válasza:
83%
speciel jobbikra szavaztam (már nem vagyok benne biztos, hogy volt értelme), de ettől még nem kell vakon egyetértenem mindennel amit zengenek ők vagy a többiek. ennyi korlátozott vagy.
2010. nov. 1. 12:47
 37/41 anonim ***** válasza:
13%
Nem vagyok én korlátolt!Viszont ha jó miért ne értenék vele egyet???Ha valami nagy blődséget csinálna a Fidesz,akkor azt én se pártolnám természetesen!Nem vagyok én elvakult szavazó!!De ezzel speciel egyetértek,hogy tök felesleges ennyi közalkalmazott,csak viszik a pénzt!!
2010. nov. 1. 12:52
 38/41 anonim ***** válasza:
67%

"Ha valami nagy blődséget csinálna a Fidesz,akkor azt én se pártolnám természetesen!Nem vagyok én elvakult szavazó!"

tehát értsük ezt úgy,hogy eddig megítélésed szerint nem csinált semmi "nagy blődséget"?

2010. nov. 1. 12:54
 39/41 anonim ***** válasza:
75%
Az a baj, hogy jellemzően nem azokat fogják leépíteni, aki a munka szempontjából nem hasznos, hanem azokat, akik nem nyalnak be a vezetőknek.
2010. nov. 1. 13:03
 40/41 anonim ***** válasza:
33%

"tehát értsük ezt úgy,hogy eddig megítélésed szerint nem csinált semmi "nagy blődséget"?"

Jóó,hát Szijjártó kicsit a devizahiteleseket beparáztatta,de ezen kivül semmi olyan égbekiáltó hibát nem követett el a Fidesz ami kiveri nálam a biztositékot!Sőt még Fateromnál se,pedig Ő nyugdíjas-nyugdíjjal!A szocik csak riogatni tudnak MÉG mindig semmit nem változtak!!

2010. nov. 1. 14:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!