Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Itt is arról szól a fáma hogy...

Itt is arról szól a fáma hogy valami fideszes döbrögi elsikkasztja az erre kapott EU-s pénzt?

Figyelt kérdés

"kaszálótábor" ahol önkéntesen lehet jelentkezni, saját kaszát, fenőkövet, kalapácsot üllőt kell hozni hozzá, cserébe szállás háromszori étkezés fizetés nincs, és valami környezetvédelmiterületet kell művelni. Mindezt valami obszcén magas ez támogatási keretből.

A keretből ami a munkások fizetéséére lenne, abból akar a helyi fideszes döbrögi új házat autót?

2024. júl. 11. 19:51
 1/3 anonim ***** válasza:
31%
Igen. Én ott voltam nála, megkérdeztem tőle, nekem elmondta. Pont úgy néz ki, mint Döbrögi, és pont házat meg autót akar venni. Na, most már megnyugodtál?
2024. júl. 11. 20:12
 2/3 anonim ***** válasza:
83%

Te, ez ZSENIÁLIS! Esküszöm, nincs kelet-európaibb mint a Fidesz! Balkán a köbön! De annyira rossz, hogy az már jó! :))))))

És esküszöm, azt hittem, még itt, Erdélyben szívják le az EU-s pénzeket, de lóf.szt!

Csak amit az elmúlt egy évben olvastam (lombtalan lombkoronasétánytól kisszéknyi kilátón át a kaszálótáborig), hát az esküszöm, mindent überel! :))))

Ingyen kaszálhatsz, EU-s projekt keretében a pályázónak! :)))))))))

2024. júl. 11. 20:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Semmi nem változott az elmúlt 50-60 évben. A rendszerváltás előtt is csak az ügyeskedés ment. Most is az megy. Egészségházak és vendégházak, ahova a polgármester költözik be, óvoda címszó alatt épült luxusházak, üzemek, amikben csak akkor van termelés mutatóba, amikor megy az ellenőrzés és a delegáció, vagy már fel sem épül teljesen mert az EU-s támogatást már elutalták rá, és minden egyéb ami az eszükbe jut. Csak lopni lehessen. Tolvajok országává lettünk. Ismét.
2024. júl. 12. 04:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!