A Fidesz miért ilyen önzetlen?
A gazdaságpolitikája teljesen illeszkedik a kereszténység elveihez: Aki nem dolgozik, ne is egyék.
De ugyanakkor vannak hiányosságok: ha megdobnak kővel, dobd vissza kenyérrel.
Mikor várható e kritérium teljesítése? Azután szerintem tökéletes párt lesz, úgy látom betartja a 10 parancsolatot is.
Hogy tud ilyen önzetlen lenni egy párt, ekkor felhatalmazással vissza is élhetne, bebetonozhatná a hatalmát az idők végezetéig. Nem értem miért ilyen becsületes párt a Fidesz. Ilyen még nem volt történelemben, csak loptak, és hazudtak. A Fidesz az első, aki szakított a rossz beidegződésekkel. Felvirágoztatta Magyarországot, egész Európa minket irigyel, mert ilyen jóságos a miniszterelnökünk, nem harácsolt, nem él palotában, egyszerű szegény ember maradt, disznót is tud vágni, ha eleget spórol, egyetlen luxus, hogy söföreje van. A plálina főzést is engedélyezte, mert ismeri a néplelket mire van igényünk.
Természetesen van, aki nem kedveli, olyan ember még nem is volt a bolygón, akit mindenki kedvel.
Nem kenyerem Gyurcsányozni, de szerintem nem volt szép dolog tőle a 300 forintos vizitdíj, most enélkül virágzik az egészségügy, 300 forint nélkül Orbán Viktor elérte.
Szerintem sokkal jobb, ha személyeskedés helyett a tényeknél maradunk, mert a személyeskedés az olyan öngól, amikor nincsenek érveink megvédeni az álláspontunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!