Ha a Mi hazánk nyer 2026ban vissza állítaná a Magyar királyságot, ezzel egy erős lépést téve az elcsatolt területek visszaszerzésére. Ezt támogatnád ?
Azért nem vagyok már biztos abban, hogy a Mi Hazánk esélytelen arra, hogy nyerjen. Ugyanis megyeileg 20-30%-os szavazó tábort értek el. Ha nincs a Tisza akkor az EP választáson is szerintem meghaladják a 10%-ot. És a DK ígyis alig kapott több szavazatot.
De szerintem ezt nem csinálná meg a Mi Hazánk. Ami miatt már kezdek kevésbé bízni bennük az az, hogy inkább lehet, hogy egy Kádár rendszer 2.0-át hoznának vissza.
Ez mégis hogyan akar működni? Tegyük fel, hogy nyernek, és utána mi lesz? Kikiáltják a királyságot (nyilván maguk közül választanak királyt, csak hogy tuti jó legyen a népnek, gondolom), de ez mitől lenne erős lépés az elcsatolt területek visszaszerzésére?
Gondolod, hogy majd a szlovákok, a horvátok meg a románok hirtelen a fejükhöz kapnak, és elibénk járulnak, felajánlva az elcsatolt területeket? Hogy most nézik csak, hát mi királyság lettünk, akkor fogadjuk már el Erdélyt?
Vagy mi a terv? Mire gondolt itt a költő?
Lehet, hogy megpróbálnák, de ez nem lenne ilyen egyszerű. Pedig a Kárpátokat és Erdélyt pedig jó lenne vissza kapni. De Putyin úr nem biztos, hogy Toroczkaival annyira jól ki jönne ám! És ez leginkább csak rajta keresztül menne.
És a Tisza Apad, szóval lehet esélye a Mi Hazánknak.
De arra amit az 5-ös ír, hogy a Mi Hazánk egy új Kádár korszakot akar csak diktatórikusabb módon arra már Orbán is rá világított. Szóval én nem bízok bennük.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!