Miért van nyáron ez a nagy nyaralás mánia?
Gondolom te vagy az idióta szomszéd, aki az erkélyén termesztett virágokkal
pöffeszkedik és sárgul az irigységtől, amikor a szomszéd utazik a tengerpartra.
Kifejtem, ha Isten éltet...
Szeretek a Balcsira menni (szeretnék).
20 év óta legalábbis nyáron elmentem, de az idők múlásával a nyarakat egyre inkább kihagytam. Tömegnyomor, tobzódás, drágaság.
2020-ban voltam utoljára a Balcsin, tehát a nagyon kedves ismerős kempingőrző bácsik, akik ismernek engem, mint a tenyerüket, lehet gondolják, elvitt a kovid.
Na mindegy. Szóval nálam kialakult egy hibrid megoldás (amíg megfizethető volt). Télen padlásszoba - hólapátolásban együtt toltuk a családdal. (2000-es és 2010-es évek telei). Nagy szeretet volt. Nyáron szezon előtt néhány nap a még üres kempingben (június első fele) - béke és nyugalom, és fülemüledal! Ha sikerült akkor pedig szeptember vége (fürdőzéssel), vagy ha nem, akkor október vége (padlásszoba).
Akkoriban (kb 2017-2018-ig) még bárhogy jó volt. Csak az volt a lényeg, hogy nem főszezonban mentem!
Azóta négy év óta nem tudom kitalálni, hogy-mi módon legyen a Balcsi. Marad a gumimedence.
8 vagyok. És leírom a helyszíneket...
Padlásszoba-időszak néhány napja: Fonyód belterülete.
Kemping-időszak néhány napja: bélatelepi Napsugár Kemping.
Napközben autós kirándulások, délután fürdés, nyáron a tóban, télen Csisztafürdőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!