Hogyan értékelitek Magyar Péter Ötkerben nyújtott teljesítményét?
Ma délelòtt néztem utána, mi történt.
Ez nem egyszerű bulizás volt, hanem alpári és visszataszító. Minden róla szóló eddigi hírt, legendát, mendemondát más megvilágításba helyez.
Nagyon remélem hogy sokan megbánták azt, hogy Magyar Péterre szavaztak.
Az alpári bulizás után újabb botrányba keveredett, a 444.hu és a Telex szidásába kezdett, azt érdemes tudni hogy ez a két lap jelentős ismertséget hozott Magyar Péternek. Abba a kézbe harap bele ami eddig enni adott neki. Kapott egy kisebb kritikát Magyar Péter és válaszul elkezdte a szidalmazást.
Sőt, Magyar Péter rajongói egy ellenzéki újságírót halálosan megfenyegettek: [link]
Ha a Tisza Párt kormányra kerül, akkor nem TTT lesz, hanem TT: Tiltott és Támogatott. Magyar Péter nem tűri a kritikát!
Eszetekbe ne jusson hatalomra juttatni, újabb Orbánt kapna Magyarország a nyakába!
"26-ig még nagyon sokszor le fogja magát járatni. Nem tudja levetkőzni a 'kihaénnem' énjét."
Gyurcsány Ferenc nagyon jól tette, hogy nem mondott le. Kell 2026-ban egy erős ellenzéki párt, különben a Fidesz ismét kétharmadot szerez. Már csak a DK és a Tisza Párt maradt versenyben, abban nem bízhat senki, hogy 2026-ig a Tisza Párt támogatói eltűrik Magyar Péter sorozatos botrányait. A csalódott Tisza Párt szavazók egy része majd nem megy el szavazni, vagy a Demokratikus Koalícióra fog szavazni, hogy Orbánt leválthassa!
5: áruld már el, miért lejárt lemez? Itt sem volt kitárgyalva, a média egyik fele is hallgat róla. A nagyrészéről ma szereztem tudomást.
Számomra ezzel már teljesen vállalhatatlan az ember.
Vihar a biliben.
Én nem vagyok amúgy MP szimpatizáns, de hogy ebből csinàl a kormány politikai terméket, az szánalmasabb mint bármi, ami a buliban történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!