Még mindig nem értem. Hogyha igaza lenne a baloldalnak és a magyarok rosszul élnének, akkor miért vannak mégis tele a plázák, éttermek, szállodák?
Figyelt kérdés
Valóban horror árakon van minden, de a magyarok mégis meg tudnak mindent fizetni.júl. 7. 13:21
1/19 anonim válasza:
Hűsölni jár oda a többség, mert otthon nincs klíma...
2/19 anonim válasza:
Egy szűk réteget leszámítva nem telik rá nekik.nyilván sok a külföldi.én egyetlen bolttulajdonosról sem hallottam akinek jól menne a boltja a plázában, vagyis hogy meggazdagodott volna.azt viszont láthatod hogy mennek az emberek mint a kerge birkák,üres kézzel,alig vásárolva.
3/19 anonim válasza:
"Valóban horror árakon van minden, de a magyarok mégis meg tudnak mindent fizetni."
Én magyar vagyok, mégsem tudok mindent megfizetni. Ilyenkor mi van?
4/19 anonim válasza:
Az arakon szornyulkodni jarnak oda, nem vasarolni.
6/19 anonim válasza:
Ha Indiában nincs szegénység, hogy lehet mindig dugó? Hogy lehet ilyen sok kocsija és motorja a szegényeknek?!!
7/19 anonim válasza:
És azt is látod, hogy hány millió ember nyomorog az otthonában?
8/19 anonim válasza:
"de a magyarok mégis meg tudnak mindent fizetni."
A magyarok nem. Egyes magyarok. Meg egy rakás turista.
9/19 anonim válasza:
sok szegény van és kevés nagyon gazdag
10/19 anonim válasza:
A nevesebb szállodákban kábé nem is hallasz magyar beszédet, csak elvétve.
Egyébként hogyan gondoltad, azért zártak be ezerszámra az éttermek meg az üzletek utóbbi években, mert az embereknek annyi pénzük van vásárolni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!