Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha elvagyunk szigetelődve,...

Ha elvagyunk szigetelődve, miért gyűlnek a pártok Orbán köré?

Figyelt kérdés
Meglepett, hogy meglett a 7.-ik tagja is a Patrióta pártszövetségnek az EP-ben. Én azt hittem, Orbánt mindenki megveti, mert olvastam a 444-en, erre a semmiből odagyűlnek köré a pártok.

júl. 6. 16:43
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

“Így vajon melyik párt tudja hatékonyabban képviselni az ország érdekeit?”

Szerintem az EP 3.-ik legnagyobb pártjának vezetője jobban tudja képviselni, mint valaki a legnagyobb pártból, de csak létszámnövelőnek felvéve.

Le Pen-ék csatlakozása elég nagy dolog, még szívhatnak el embereket.

júl. 8. 11:45
 12/23 anonim ***** válasza:
43%
9: Orbán legfeljebb passzátszelet fúj mindenütt,ami nem Magyarország.
júl. 8. 12:45
 13/23 anonim ***** válasza:
50%

#12!

Kedves félig sem művelt barátom!

Éppen arra mondják, hogy fújja a passzátszelet, aki meghatározza a dolgokat, aki irányít. Én is erre gondoltam, hogy egyszerűbben írtam, hogy mindenki megértse.

De mégis akadt egy félműveletlen, aki próbált okos lenni, de nem sikerült neki. :)

júl. 8. 12:52
 14/23 anonim ***** válasza:
57%

Össze tudta szedni a szélső jobbot? Hatalmas teljesítmény.

Gyakorlatilag létrehozott egy új ID-t, csak identitás helyett patrióta szót használva, és pár országot kihagyva (pl.: Románia).

Egyáltalán nem Orbáné. Le Penék attól kezdve, hogy bent vannak, ők határoznak meg mindent.

(Egy nyíltan fasiszta, úgy emlékszem cseh képviselő is a tagja, innentől kezdve...)

júl. 10. 20:25
 15/23 anonim ***** válasza:
34%

#14!

Tévesek mind az emlékeid, mint az információd.

Most éppen Torozkai is alapít egy hasonlót és nagyon hülyének kell lenni, hogy azt képzelje valaki, hogy az nem jobbra fog elhelyezkedni az Orbán féle szövetségtől.

Ha szélsőjobbtól van valami még jobbra, akkor annyira mégsem szélső. :D

júl. 10. 20:31
 16/23 anonim ***** válasza:
57%

Na azért azt nekem senki se adja be, hogy Le Penék, a Liga, valamint különösen az FPÖ nem szélsőjobbosok. És ez a 3 (+Fidesz) párt a legnagyobbak ott.

Az emlékeim pedig nem csalnak. A PE képviselőcsoport egyik tagja nyíltan náci, régi SS relikviákat gyűjt, Hitlert pedig apucinak hívta.

júl. 10. 21:56
 17/23 anonim ***** válasza:
33%

Orbán összetrombitált egy csomó hajléktalan idiótát!

De már nem ő a főnök, mert Le Pen sokkal erősebb...

De ne izgulj: nem sokára innen is kivágják az egész Fideszes hordát, mint anno a Néppárti frakcióból.

júl. 10. 22:32
 18/23 anonim ***** válasza:
19%

17-

Kik azok a hajléktalanok?

júl. 10. 23:00
 19/23 anonim ***** válasza:
0%

#16!

Én csak olyanról hallottam, hogy az MSZMP utódpártjai által támogatott jelöltet hívják apucinak a hívei.

júl. 11. 13:48
 20/23 anonim ***** válasza:

Mintha Orbán nem lett volna KISZes..

Nyilván furcsa dolognak tartom. De az, hogy egy bal közép, vagy akár jobbközép politikust CIVILEK neveznek apucinak még úgy ahogy ok, de, hogy egy EP politikus HITLERT. Ember. Ne hasonlítsuk már Karácsonyt, meg Hitlert.

júl. 12. 09:38
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!