Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Donáth Anna és Cseh Katalin...

Donáth Anna és Cseh Katalin tényleg hazaárulók lennének? Örültök neki, hogy kiestek az EP-ből?

Figyelt kérdés

2024. júl. 3. 16:04
1 2
 11/13 SzocdemOliver ***** válasza:

Érdemes volt a Magyarországért dolgozó, aktív, emberfeletti teljesítményt nyújtó Donáth Annát és Cseh Katalint lecserélnie az ellenzéki szavazóknak Magyar Péterre. Semmit se fog csinálni az EP-ben, csak felveszi a fizetését és elmegy diszkóba verekedni. Gratulálok nektek, ezt remélem megbánjátok majd!

A demokratikus pártok egyetlen kritériumát sem teljesítő Tisza párt felvétele nyilván Weber személyes bosszúja, mert az előző ciklusban pályázott az EB elnöki posztjára, de addigra már a fidesz kizárásához vezető komoly ellentét alakultak ki Orbán, és a Néppárt között, aminek a következtében Orbán megpuccsolta az addig esélyes Weber megválasztását, majd a javaslatára Macron támogatásával Ursula von der Leyen kapta meg az elnöki megbízást. A vicc az egészben az, hogy mostanra az elnöki poszton újrázó von der Leyen ellen egyedül Orbán szavazott, és mára már őt is az egyik legnagyobb ellenségének tekinti.

2024. júl. 3. 20:23
 12/13 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem a fidesz az. Elárulta az Uniót, NATO-T, és putin répát cumiz. Mondjuk nekem azok a csajok furák, már 1-2 éve nagyon nem tetszik Donáth Anna, pedig régen nagyon cuki volt. A politika tönkreteszi az embert, mert azt kell mondania, ami szavazatot hozhat. Mondjuk nem tartom őket hazaárulónak, az messzemenően a fideszre igaz.
2024. júl. 4. 08:23
 13/13 anonim ***** válasza:
Olyan helyen dolgozom, és azt tudom mondani, az alapján, amilyen szintű papírozásokkal lefedett lopások voltak és vannak a rendszerben, hogy nagyon helyes, hogy az EU pályázati források nem jönnek ide, és maximálisan támogatni tudtam a két nő tevékenységét. Az ikonikus lombkoronasétány csak aprópénz. Fillérek. Több olyan üzemről tudok, amelyek milliárdokért lettek felépítve, nem termelnek semmit, abszolúte semmit, és a pályázó csupán azt várja, hogy leteljen a fenntartási időszak 5 éve, hogy ki tudja belőle venni a pénzét. Igen, benne állnak az ipari robotok, abszolút high-tech ipari termelőgépek százmilliókért. Szóval igen, sőt előbb kellett volna az EU-s pénzeket megvonni. Készült az Európai Bizottság megbízásából.
2024. júl. 4. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!