Miért ült be a Néppártba?
M.P miért a néppártba ült be (választhatott volna mást is) amikor köztudott, hogy a néppárt az egyik legnagyobb támogatója a tömeges migrációnak.
Többször is támadták már Magyarországot a határkerítés és migráns politikája miatt.
Ha már M.P beült a néppártba ő is támogatni fogja migráns táborok építését Magyarországon a kerítés elbontását és a migránsok észnélküli telepítését az országba?
A rezsicsökkentés és családtámogatások eltörlését is támogatni fogja mint ahogyan Manfred Weber és a néppárt is évek óta szeretné?

ez most kérdés vagy megafon hirdetés?
Tipikus propaganda álkérdés ahogy látom.

""Tipikus propaganda álkérdés ahogy látom.""
Ugyan miért volna az?
Ha valaki nem simogatja M.P-ét az oldalon rögtön propaganda meg álkérdés és hasonló?
Én is rá szavaztam - azt hittem hogy egy komoly fordulatot hoz a politikában és kiáll az országért.
De már látom nem így van.
Se jobb se bal? Ugye????
Erre a legelső alkalommal szembeköpi a szavazóit és beül az ország egyik legnagyobb ellenségei közé.
5-
"" Sokkal drágábban kapja a magyar lakosság az orosz gázt, mint amennyibe kerül. ""
Neked megmutatták a szerződést????

Hát weblapot én is tudok küldeni! [link]
És Pálinkás József akadémikus aztán sokmindennek mondható, de ballibnek biztos nem!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!