Melyik országba fogtok menekülni a 2026-os Fidesz 2/3 után? Én szerintem Bajorországba fogok.
#26: "nyugdíjasokat hívnak vissza tanárnak akik már annyira nem értenek hozzá"
Honnan veszed, hogy nem értenek hozzá? Lehet, hogy még jobban is, mint a fiatalabb tanárok.
Amúgy, 55 év fölötti katonákat is át akarnak képezni tanárnak, az a nagyobb baj, szerintem.
"Én szerintem Bajorországba fogok."
Biztos, nagyon örülnek majd neked.
"Olaszország Népoly, Pompei , Amalfi juhéjjjj!!!!!!!"
Ez egyáltalán nem menekülésnek tűnik. Ha ennyire szeretnél ott élni, mehetsz akár már most is, nem? Nyitva az ajtó.
"szeretem a kihívásokat. sokkal nehezebb megtanulni egy másik nyelvet meg beilleszkedni egy másik ország társadalmába, mint hogy itthon várjam a csodát hogy majd úgy is jobb lesz Magyarországon élni valamikor mint most"
1. Ha valóban szeretnéd a kihívásokat, akkor már rég tanulnád a német nyelvet. A melléknévragozás már megy? Majd akkor szólj!
2. Ha valóban szeretnéd a kihívásokat, akkor nem csak várnád a csodát, hanem tennél is érte, hogy egyre jobb legyen Magyarországon élni neked is, meg másoknak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!