Mit tervez tenni a magyar kormány, Orbán úr kormányban tett igéretével, ami csökkenti a nemek közti egyenlőtlenségeket?
A "magyar" és "kormány", így egybe "magyar kormány" kétségeim vannak effelől a Szijjártó hacker balhé után, szerintem a szuverenitásunk már rég sérült, gondolom ezért hozták létre az új "AVH"-t, mert az már megfigyeltem, mindig azzal vádolják a másikat, amit ők tesznek,tettek,tenni fognak.
Vagy most nem tudom, miért hangsúlyoztad ki azt, hogy magyar kormány, szarkazmus? Mert , ha Magyar Péter-re gondoltál, az ott a mondatban nagy betűvel írandó.
Milyen nemek közti egyenlőtlenségekre gondolsz?
Én pasasként azt látom, hogy a nők zöme már régen túltolta ezt a dolgot, és hányingerkeltő módon valami felsőbbrendű, túlvilági alaknak álíltják be a feministák magukat.
Evvel azt érik el, hogy épeszű ember nem akar ilyenekkel együtt élni, dolgozni, semmit.
Ezekre legfeljebb a kangörcsös kukimukik gerjednek.
#5: akkor mit jelent?
#6: ja, akkor az incelek azért vannak egyedül, mert nem jó a választék, nem akarnak feministákkal együtt lenni?
"incelek"
Az incel, aki rosszul van a bolsevik, macsóskodó feminista nőktől?
Hála istennek nem sok ilyen tehen van.
Az incel azért van egyedül, mert nem talál olyat, amilyet szeretne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!