Árokpart kérdése:
Azt OTP mobilbank rendszerének ugye semmi köze nincsen az Apple alkalmazás balhéjához?
Figyelt kérdés
Ha valaki egyáltalán nem használ olyan mobilalkalmazást amellyel érintéssel is lehet fizatni azt ez nem érinthette ugye? Csa a sima OTP mobilbankot ha valaki főleg nem is használja attól nem tudtak semmit levonni?2024. jún. 28. 15:15
1/6 anonim válasza:
Jelenleg kb senki sem tudja, hogy mi történik. Én magyar Apple accounttal rendelkezek, de külföldi kártya van hozzárendelve, tőlem egy rubelt sem vontak még le.
2/6 A kérdező kommentje:
1-es Köszi szépen . Viszont ha semmi nem jelzi, hogy vontak volna le pénzt tőle akkor elvileg nem vonhattak úgy, hogy ne tudnék róla ugye? Ha a kártyámról nem vontak el akkor a lekötött számláról se tudtak elvileg igaz?
2024. jún. 28. 15:35
3/6 A kérdező kommentje:
tőlem bocs elírtam.
2024. jún. 28. 15:35
4/6 anonim válasza:
Én már nem tudom gyerekek de tiszta szégyen, hogy rábízod a pénzed (nem ingyen!) - ráadásul muszáj rábíznod, mert nem adják kp-ban a fizetést - aztán szarnak bele egy normális biztonságos rendszert kiépíteni és kb ott tartunk mintha kitennéd a pénzedet valami közterületre, annyira vigyáznak rá...
5/6 anonim válasza:
Az OTP a legalja és a leglehúzósabb, de szerintem ez az apple sara.
6/6 anonim válasza:
Ha az Apple sara lenne, úgy más ügyfelekkel, más országokban is előfordult volna ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!