Számodra melyik párt a legszimpatikusabb, melyik közömbös és melyiket utálod a legjobban?
Szimpi: Tisza
Közömbös: MKKP
Utálom: Fidesz
#11 Már mitől lenne ugyanaz az említett 2 párt? Zongorázni lehet a különbséget közöttük.
"Ugyanúgy hazudnak, hülyeségeket beszélnek, hisztiznek a tv-ben stb."
Szerintem te beszélsz hülyeségeket.
Orbán a covid elejént reggel elmondta, hogy nem lesz távoktatás, estére lett.
MP elmondta, hogy nem megy ki a parlamentbe, kiment. Elmondta, hogy a fidesszel el tud képzelni koalíciót, egy nappal rá már nem.
Olyan nagyvonalú "zsenik" sétáltak ki az ATV-ből, mint Németh Szilárd, Berki Krisztián vagy Magyar Péter.
Hogyan kommunikál a fidesz a független médiáról? Sértegeti őket, ha olyat írnak, ami nem tetszik. MP lepropagandistázta a hvg-s újságírót, mert kérdezett. Tudott, kérdésekkel provokált, ahogy a fidesz fogalmazott.
Egyébként a vicc az, hogy Magyar Péter még Gyurcsány elvtársa is lehetne. Mindketten nem rég a választási eredményeket értékelve elmondták, hogy a független sajtóval az a baj, hogy nem az ő propagandájukat tolja.
Jah, nagyon különbözőek. Kb. mintha tükörbe néznének... És itt egyébként a felsorolás felét se mondtam el.
Ma a fideszhez a Tisza közelebb áll, mint a DK, ami egy vicc.
Egyrészt szerintem Weber értesülhetett ezekről is, valami Németországi Magyar politika szakértőtől.
Másrészt sokkal fontosabb, hogy néhány képviselővel erősödik a Néppárti frakció és segíteni fogják a Tiszát, hogy Orbánt legyűrjék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!