Eddig Pécs felé menet Stop háború! plakátokkal találkoztam, most meg azt látom, hogy csatlakozzak tartalékosnak, ha nincs más dolgom. Hogy-hogy most ez a narratíva?
Engem nem érdekel, hogy a Ripost mint írt a Német besorozásról, vagy mi volt a propaganda. Azt állítottam, hogy nincs ellentmondás a béke és a toborzás között. Azért sem lehet vitázni, mert alapjaiban terelitek az érveket, és nem az eredeti kijelentéseket cáfoljátok hanem valami teljesen mást.
Ki fog megtámadni? Most komolyan? Ha nem tudok konkrétan erre rámutatni, akkor az egy érv, hogy a NATO kötelezettségeket betartsuk? GDP 2%-át erre KELL költeni, s a humán erőforrás ennek egy jó, vagy akár jobb kifizetési módja.
Most ez, hogy te az ellentmondást a béke és a toborzás között ott látod, hogy olvastál egy Origo cikket, vagy franc se tudja mit, azt nem érzed röhejesnek? Akkor mutass rá konkrétan az ellentmondásra, s levonhatjuk a következtetést, hogy a Ripost egy szennylap. Jaj, mekkora újdonság, ezt tőled hallom először.
Nem a cikk a lényeg,az egész Fidesz eddig ellenzett minden sorkatonaságot, fegyvereket, NATO erősítést, bárki akinek ilyen tervei voltak, azokat megbélyegezte a "háborúpárti" jelzőkkel.
Az egész Ellenzéket, a Nyugatot háborúpártiaknak kiáltotta ki, mert miért is?
A hazai Ellenzék a Te szemedben miért háborúpárti? Vagy a Te szemedben nem azok?
Hogy fér meg egymás mellett az a két plakát aminél az egyiken a Fidesz háborúpártizza az Ellenzéket, de közvetlen mellette egy másik plakáton meg a sereghez toboroz embereket.
Az az ellentmondás, hogy ha valamelyik nyugati ország ilyent tesz, arról egyből az jön le, hogy Ők háborúpártiak, de ha ugyanazt a Fidesz csinálja, az már a békét szolgálja.
Szerinted a német toborzások, felmerülő sorkatonai szolgálatok is a békét szolgálják?
A hazai Ellenzék szerinted háború vagy békepárti?
Köszönöm a válaszodat előre is, meg ezt is!
Franciaország (Napóleon) 1812
1.VH: Németek 1914
2.VH: Németek 1941
Brüsszel EU szankciók 2022
A nyugat mindig is támadta az oroszokat. Népi hagyomány.. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!