Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarországon politikai oka...

Magyarországon politikai oka van annak, hogy ilyen sokan utálják a labdarúgó válogatottat?

Figyelt kérdés
Más nemzeteknél is így van, hogy az emberek szinte acsarkodva szidják állandóan a nemzeti válogatottjukat?
jún. 25. 15:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
69%
Ez azért van, mert aránytalanul sok pénz megy a focira, miközben az egészségügy és az okatás a béka segge alatt van. Miért érdemel egy botlábú nb2-es focista 30-40 milliós havi fizetést, miközben egy tanár vagy az ápolónő alig él meg? Miért kell ennyi új stadion, amikor a kórházak meg esnek szét. Ha nálunk is piaci alapon működne a foci és a jegybevételekből meg a szponzori pénzekből fizetnék a focistákat, akkor nem ez lenne a vélemény.
jún. 25. 16:09
 12/16 anonim ***** válasza:
57%
#4: Úgy látszik a tao pénzekről még nem hallottál.
jún. 25. 16:10
 13/16 A kérdező kommentje:
Egy NB2-es focista nem kap havi 30-40 milliót, azért nem kell ekkora túlzásokba esni.
jún. 25. 16:14
 14/16 anonim ***** válasza:
73%
#12 Azokat a klubok kapják, nem a válogatott. Az szerintem is pénzkidobás, vagy legalább cserébe elő kellene írni, hogy a játékosaik nagy része magyar legyen. Viszont a válogatott focisták többsége külföldi klubnál játszik, tehát még a TAO-pénzekből sem kapnak semmit.
jún. 25. 16:14
 15/16 anonim ***** válasza:
75%

#9: Nem a többi csapathoz mértem Őket. Mondjuk a személyes véleményem az, hogy rohadt erős ellenszélben játszanak a srácok, de ezt meg lehet köszönni annak a politikának amit évek óta tolnak a srácok. Rettenetesen szemét módon ellenünk fújtak a bírók végig.

Ettől függetlenül ez a csapat gyenge, gyengén játszik, egy pontos passz, egy labdaátvétel is nehezére esik a srácoknak, ha épp sikerül is normálisan kiállni, akkor is a félidőre elfogynak a srácok, elkészülnek az erejükkel, vagy másik végletként a hetvenötödik percig észre sem venni Őket a pályán annyira nem csinálnak semmit. Ez nagypálya, ide ez a csapat egyszerűen kevés. Mondom ezt úgy, hogy amúgy szívből ugrottam és ordítottam fel Csoboth góljánál és én tudok szívből szurkolni a srácoknak a fentiektől függetlenül, de ettől még a fentiek tények maradnak.

jún. 25. 16:23
 16/16 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem a foci inkább szimbolikusan reflektál néhány magyar társadalmi problémára.

Például, hogy nem tudjuk megemészteni, hogy eljelentéktelendtünk, és az elvárásaink még mindig a régen elveszett státuszunkhoz igazodnak, ezért mindig csalódunk. Vagy, hogy minden történésre megkeressük a lehangoló, negatív narratívát, ezért nem tudunk semminek sem örülni. És ennek a tetejére jön még a politika.

jún. 25. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!