Magyarországon politikai oka van annak, hogy ilyen sokan utálják a labdarúgó válogatottat?
#9: Nem a többi csapathoz mértem Őket. Mondjuk a személyes véleményem az, hogy rohadt erős ellenszélben játszanak a srácok, de ezt meg lehet köszönni annak a politikának amit évek óta tolnak a srácok. Rettenetesen szemét módon ellenünk fújtak a bírók végig.
Ettől függetlenül ez a csapat gyenge, gyengén játszik, egy pontos passz, egy labdaátvétel is nehezére esik a srácoknak, ha épp sikerül is normálisan kiállni, akkor is a félidőre elfogynak a srácok, elkészülnek az erejükkel, vagy másik végletként a hetvenötödik percig észre sem venni Őket a pályán annyira nem csinálnak semmit. Ez nagypálya, ide ez a csapat egyszerűen kevés. Mondom ezt úgy, hogy amúgy szívből ugrottam és ordítottam fel Csoboth góljánál és én tudok szívből szurkolni a srácoknak a fentiektől függetlenül, de ettől még a fentiek tények maradnak.
Szerintem a foci inkább szimbolikusan reflektál néhány magyar társadalmi problémára.
Például, hogy nem tudjuk megemészteni, hogy eljelentéktelendtünk, és az elvárásaink még mindig a régen elveszett státuszunkhoz igazodnak, ezért mindig csalódunk. Vagy, hogy minden történésre megkeressük a lehangoló, negatív narratívát, ezért nem tudunk semminek sem örülni. És ennek a tetejére jön még a politika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!