Donát Anna mit vonaglott ott a Pride-on szombaton?
Ezzel ünnepelte pártja "sikerét" az EP-választáson? Mondjuk az sem igazán érthető hogy Karácsony is minek igyekezett annyira ott lenni
#9 "Azért az elég gáz akkor, nem, ha nem tud kiállni ez a közösség önmagáért"
Mièrt ne tudna? Ha te kiàllsz magadèrt attòl mèg màsok is kiàllhatnak melletted, a kettő nem zàrja ki egymàst.
Bàr ha ilyen alapvető logikai folyamatok zavart okoznak akkor szerintem ne nagyon politizàlj. :D
"Táncolt, jól érezte magát"
És ehhez okvetlenül egy ilyen rendezvény kell? Én is jól éreztem magam meg ugráltam vasárnap este a győztes gólunk után. Arra büszke lehetett egy ország. Erre meg...
"mindenben politikát látó... blablabla"
Minthogy ő sem feltétlenül magánemberi minőségében volt ott, hanem mint egy politikai párt tagja. Meg még jó néhány párt és politikus is képviseltette ott magát, így aztán nehéz elvonatkoztatni a politikától ezt a rendezvényt.
"Minthogy ő sem feltétlenül magánemberi minőségében volt ott"
Nem feltétlenül??? A Momentum logoja alatt táncol. Egyértelműen nem. Ez engem azért k.r fel, mert tudom, hogy színtiszta politikai haszonszerzésből teszik.
"Mièrt ne tudna? Ha te kiàllsz magadèrt attòl mèg màsok is kiàllhatnak melletted, a kettő nem zàrja ki egymàst."
A logika nálad bukott meg. K....ra nem értetted meg azt, amit írtam. Én ezzel az LMBTQ közösséget kritizáltam (és baromira nem bántásnak szántam), a passzivitásukat kritizáltam, hogy a hetero támogató nem érti, hogy ebben hol a helye, az egy dolog... Azt nem itt kell megélni, a támogatást, k....ra nem, mert ez semmi, ez nulla, kimegyek, ott vagyok, ennyi és akkor letudva? A támogatásodat a hétköznapokban mutathatod meg és nem úgy, hogy kardoskodsz helyette, mert ez az Ő harca s ha megvívja az Ő sikere kell, hogy legyen. Ez baromira nem arról szól, hogy én milyen véleménnyel vagyok egyébként az LMBTQ közösségről, azt félreteszem, ha jó, ha rossz, de legfőképp nem kötöm az orrodra. Ezt én arra az állításra írtam, hogy az itt megjelentek többsége hetero. Ha az itt megjelentek többsége hetero, és az itt megjelentek száma kb. 30-40 ezer fő, akkor a vélhetően 200 ezres LMBTQ közösségből (bár nem szeretem ezt a kifejezést) megjelent max. 14-24 ezer fő, magyarul max. a 10%-a. Én úgy gondolom, hogy ez elég gáz, ha egyszer ez a nap róluk szól, arról szól, hogy ünnepeljenek egyúttal kiálljanak a jogaikért és esetleg többletjogokért küzdjenek. Helyettük vonulgatnak hetero emberek, köztük hetero politikusok. Ki akarja akkor ezt valójában? Mi több ki kit akar? Ha az LMBTQ közösség mögött nem a melegek állnak, hanem a hetero-k, akkor az szerinted rendben van? Szerintem baromira nincs rendben.
Aki pedig 56-al jött az... Itt jogokról és többletjogokról van szó, nem háborúról és emberéletről. Összehasonlíthatatlan, aki e kettőt összehasonlítja az nem normális. A hasonlóságot azt a női egyenjogúságban, a feketék egyenjogúságában kellene vélni felfedezni, nem 56-ban. :D
'56 és (talán) az ukrán háború és az ahhoz való hozzáállásunk között lehetne párhuzamot húzni, de hát az mondjuk nagyon hamar nem tetszene a fideszeseknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!