Kutyapártot miért büntették a szavazók az EP választáson? Eddig semelyik kormányban nem voltak jelen és semmilyen szerepük nincs a kialakult gyászos politikai és társadalmi életben Magyarországon.
Figyelt kérdés
4-6 hónapja még biztos befutóknak mérték őket a közvéleménykutatók.jún. 24. 14:05
1/10 anonim válasza:
És az elmúlt 4-6 hónapban összejött egy új párt ami mindenhonnan sok szavazót vitt el.
A 2022-es országgyűlési választásokon 185 052 listás szavazatot kapott az MKKP, az idei EP választáson 163 960-at gyűjtöttek.
2/10 anonim válasza:
Én azért nem szavaztam rájuk, mert nem akartam, hogy kukába kerüljön a szavazatom.
3/10 anonim válasza:
Más a viccelődés és más a komoly politizálás.
4/10 anonim válasza:
Nem büntették, csak egy listára lehetett szavazni.
5/10 anonim válasza:
Nem büntették, csak sokan azt hitték, hogy ha egy helyre összpontosítják a szavazatokat, azzal meg lehet buktatni a kormányt. Ezért inkább átszavaztak a Tiszára. Sokan pedig attól féltek hogy a kukába megy a szavazatuk.
6/10 anonim válasza:
Mert kutya párt a rendszer része már több éves és nem ért el semmit.Erre meg senki nem kiváncs igy is van rengetek 0% pár parlamentbe nem kel még egy.
7/10 anonim válasza:
Önkormányzati választásokon meg jól szerepeltek.
8/10 A kérdező kommentje:
Tényleg? Hol adnak még polgit a XII. kerületen kívül?
Egyébként több DK-s polgármester tudott újrázni úgy hogy eu listán meg lebőgtek...
jún. 24. 17:11
9/10 anonim válasza:
Mkkp nem szalonképes. Kevés ember hajlandó rájuk voksolni...
10/10 everlight válasza:
9.A 2022 es választáson 3% ot kaptak,tehát nem csökkent a támogatottságuk 2 év alatt,de nem is növelték.
A Jobbik,MSZP,Párbeszéd,2RK, 0,5-1% on állnak,ehhez képest a 3% nem rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!