Szerintetek lesz kormányváltás 2026-ban?
Figyelt kérdés
2024. jún. 23. 21:44
21/27 anonim 

válasza:

Ha Péter úgy folytatja ahogy eddig illetve a továbbiakban mellőzi a jópár elkövetett hibáját akkor lehet, hogy lesz.
De a kétharmadjukat szerintem biztosan elveszi.
2030-ban már biztos nem a fidesz nyer.
22/27 anonim 

válasza:

Jelenleg az ország nem kormányozható 2/3 nélkül. A költségvetés elfogadásához is 2/3 kell. Ezt a fidesz hozta törvénybe .
Saját csapdájukba esnek.
23/27 anonim 

válasza:

Az eddigi választásokon semmi esélyt nem adtam volna rá. Be is jött. Most azonban ha 1:1 ellen indul a Fidesz ellen a Tisza ìgy sztem lehet esely. Az ellenzék végre leszerepelt , nem lesz osszefogasosdi 10 párttal. A Fidesz ellen egy erős kihivo lesz az a Tisza. A régi ellenzék meg kispartokkent harolhat a háttérben pár %ert.
24/27 anonim 

válasza:

Mindenképpen lesz.
Ha más nem, akkor az ötödik Orbán-kormányt váltja majd a hatodik.
25/27 A kérdező kommentje:
24' Azt végképp nem szeretném. 😂
2024. jún. 24. 08:47
26/27 anonim 

válasza:

22-
"" A költségvetés elfogadásához is 2/3 kell. Ezt a fidesz hozta törvénybe .
Saját csapdájukba esnek.""
nem kell hozzá 2/3-ad. Rosszul tudod.
Itt vannak mihez kell 2/3-ad.
27/27 anonim 

válasza:

Nagyobb esély lesz rá mint az elmúlt 15 évben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!