Donáth Anna most posztolt először az lemondását követően: posztjában azt írta a Pride nagyon fontos az elfogadás miatt. Vélemény?
"aki a magyarokért dolgozott és kb. leköpik."
És ez miképpen nyilvánult meg, miket tett a magyarokért? Gondolom össze is tudnád foglalni, mert a prájd, meg a "rómalivesmatters" nem meggyőző, kb. a finggal egyenlő. 😂
A szar az, hogy itt nem az fog kiderülni, hogy én vagyok kib*szott tájékozott, hanem az, hogy te vagy istentelenül tájékozatlan.
Mondok egy példát, hogy haladjunk. A magyarok érdeke, hogy a fidesz minél kevesebb pénzt lopjon és minél több pénz jusson vissza az emberekhez. Ebben pl. elég nagy eredményeket értek el, mert miközben a fidesz nem kapott EU-s pénzeket, vagy lényegesen kevesebbet kapott, közben elérték, hogy a közvetlenül lehívható források mértéke nagyobb legyen, így több pénzt tudtak lehívni pl. az önkormányzatok.
"#11
A szar az, hogy itt nem az fog kiderülni, hogy én vagyok kib*szott tájékozott, hanem az, hogy te vagy istentelenül tájékozatlan."
Szóval mégsem akkora a lista mint azt beharangoztad. Nem is vártam mást tőled, szerencsétlen! 🙂 Donáth kacsa meg megy a levesbe, ennyi.
"Ebben pl. elég nagy eredményeket értek el, mert miközben a fidesz nem kapott EU-s pénzeket, vagy lényegesen kevesebbet kapott, közben elérték, hogy a közvetlenül lehívható források mértéke nagyobb legyen, így több pénzt tudtak lehívni pl. az önkormányzatok."
És a vidéki önkormányzatok élén kik is állnak? Csak nem fideszesek...? És ott még SOKKAL nagyobb a mutyi, mint közvetlenül kormány szinten :)
De van pár ellenzéki vezetésű nagyobb város is. Ahol én élek, az is ilyen. Megyeszékhely. Az elmúlt 5 évben nem érzek semmi javulást, sőt, csak rosszabb lett minden, hozzánk egyénekhez semmi sem jutott el a Momentum áldásos tevékenysége végett!
De nézzük Budapestet! Főváros, nekik kellene a legtöbb EU-s pénzt behúzni, hála a Momentumnak. Viszont úgy hallottam, hogy mindezek ellenére is csődközeli állapotok lettek.
Nos kikért is dolgoztak akkor ők, mert az átlag ember nem nagyon érezte, hogy értük, azt viszont hallani, hogy komoly uniós pénzeket tartanak vissza!
Mivel én nem érzem a bőrömön a "kemény munkájuk" pozitív hatásait, azt kell mondjam, hogy ők nagy valószínűséggel nem is értünk dolgoztak, csupán (talán) jó szándékú hülyék, akiket egy idegen hatalom kihasznált politikai célokból, ők meg "legjobb hazafi" módjára elárulták a saját nemzetüket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!