A dilettáns kormányunk tehet arról, hogy szánalmasan gyenge a valutánk és hogy a nettó medián átlagkereset Európa szinten itt a legalacsonyabb, míg pl az élemiszerárak Nyugat-európai szinten vannak?
Nem, a vidéki, tanulatlan, félnótás hülyék tehetnek róla akik a fideszre szavaznak.
A kormány csak hülyíti ezeket a buta embereket mert maximum rabszolgáknak jók.
Meg a tespett pesti sutyerákok, akik csak itt tudnak sírdogálni.
Én már rég leléptem, nektek is nyitva állnak még a határok. Csak hát életképtelenek vagytok.
A pesti tespett sutyerák már ausztriában él öcsi... :D
De nem baj, meghagyjuk a magyaroknak az akkugyárakat.
"Én már rég leléptem, nektek is nyitva állnak még a határok. Csak hát életképtelenek vagytok."
Aham, életképtelenek vagyunk. Mi léptünk le, mi?
Muhhahhahha..
4# Melyik része? xD
Vicces amikor elmegyek boltba és rá vannak írva a fél EU árai, mindenhol 1-25 valuta, magyar áron 400ft. :D
Unortodox gazdaságpolitika. Amely lényege, húgyért dolgozni, hogy legyen megrendelés. Szaknyelven, a bérek alacsonyan tartása, és lesz akkugyár, és lesz dolgozó migráns is, nehogy a magyart meg kelljen fizetni, migráns még ólcsóbban dolgozik, ez a pénz nekik ott sokat ér.
"Ha Magyarországra jössz, nem veheted el a magyarok munkáját"
Meddig hagyják a szavazók, hogy hülyének nézze őket a pártjuk?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!