Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek! A bicskei eset...

Fideszesek! A bicskei eset után miért szavaztok még mindig a fideszre?

Figyelt kérdés

#FIDESZ #Bicske #gyerekbántalmazás #Bicskeigyerekotthon
2024. jún. 19. 13:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
62%

Szavazói legalább akkora sutyetákok, mint orbán.

Kb annyit fogtak fel az egészből, hogy volt valami a b.zikkal.

Már aki hallott róla. Mert ugye az M1-en nem nagyon volt erről szó

2024. jún. 19. 19:30
 12/13 anonim ***** válasza:
45%
Mert a fideszes pedofil a jó pedofil. 😀 egy fideszes számára csak a csúnya baloldali és nem nemzeti keresztény papok a rossz pedofilok. Moslék egy országban élünk….
2024. jún. 21. 05:03
 13/13 anonim válasza:
46%

Mert nincs életképes alternatíva. Az ellenzéki politikusok jellemtelenek és nincs egyetlen eredeti gondolatuk sem. Már csak azért is mindent ellentétesen csinálnának, ha az jó is volt a Fidesz részéről. Nem a szívem közepe a Fidesz. Orbán és a közeli köre abszolút korrupt, tagadhatatlan. Az ellenzékiek is ugyanolyan korruptak és semmi se változna ezen fronton kormányváltás esetén.

Annyi a különbség, hogy Orbán egy meghatározó személyiség nemzetközi szinten is és nem csak egy ezredik EU-s bólogató senki. Valamennyire igenis az ország érdekeit képviseli, ha közben zsebre is vág igazságtalanul pénzt. Ez az egész bicskei ügy is egy felfújt lufi, amivel hergelni tudja magát az ellenzéki bagázs. Aztán adnák a hülyét, amikor itt is tranyókat engednének a kisiskolások közelébe az anál szexről meséléshez. Bárcsak túloznék, de utána lehet nézni mik történnek a nyugati sulikban, és ez nem M1 propaganda. Több külföldi lapban is lehet olvasni. Trumpnak most kellett megfenyegetni az amerikai iskolarendszereket, hogy azonnal takaritsák ki a szivárvány szektát a tantervekből vagy elvág minden pénzügyi támogatást. Emellett természetesen nem szeretnék arabokat meg afrikaiakat aaz utcáinkon. Szeretem, hogy hajnalban is biztonságban érzem magam Budapesten és a külföldiek is csodálkoznak mennyire jól el lehet lenni az éjszakában. Berlin, London, Párizs már nagyon már történet.

Ezen felül nem kell engem győzködni itt az ellenzéki szavazók nagy forradalmi eszéről. Amikor Márki-Zay Péter volt az aktuál világmegváltó akkor még az ELTE BTK-n voltam jelen. A diáktól a professzorig mindenkitől hallgattam a kormányváltós szöveget. Mikor páran elmentek szavazatot számolni mindig úgy jöttek vissza, hogy ecsetelték a kirendelt zsákfalukban milyen félanalfabéta cigányoknak kellett segíteni a Fideszre x-elni és milyen szánalmasok, hogy nem is ismerik a többi pártot. Megkérdeztem őket, hogy ők kikre fognak szavazni. Mindegyik ugyanazt mondta: Mindegy, amelyik ellenzéki párt lett kihelyezve az ő szavazó régiójában. Nyersen fogalmazva "az ördögöt is lesz*pom csak ne a Fidesz legyen hatalmon." Az érem két oldala. Csak a Fidesz, meg bármi csak ne a Fidesz. Az analfabéta zsákfalusi cigány és a nagy belpesti értelmiségi. Zéró politikai háttértudás, de annál nagyon önbizalom. Meg is lett az eredménye, a nagy összefogás és a forradalmárok meg se várták az eredményhirdetést, Márki-Zay magában állt a porondon. Hős bagázs, mit ne mondjak.

Nem azért szavazok a Fideszre mert szeretem őket, hanem mert jelenleg a nincs olyan párt, aki mérlegelés után jobb helyzetet teremtene. Szemeztem a Mi hazánkkal, de nincsenek meghatározó pozícióban és pl. nem támogatom az oltásellenességüket. Már szinte morbid mikor a mustár foltos Munkás párt józanabb gondolatokat fogalmaz meg a május 1-i proletár bődülésen, mint az éppen felkapott ellenzéki nagyember.

Amint lesz egy önálló gondolatokkal és nemzeti érdekekkel fűtött ellenzéki, arra fogok szavazni. Nem, a Magyar Péter nem az. Akkor inkább a Márki-Zay Péter.

Nem egy pedofil incidens fog bennem minden nemzeti érzést kiölni, engedve minden EU-s nyomásnak és nézni milyen "haladó" pöcegödörré változtatnák külföldi hatalmak a hazámat. A legtöbb ellenzéki párt ezt hagyná. Csak ez nem jön át az ellenzéki szavazóknak mert az önös érdekük a legelső. Kapnak majd egy kis extra eurót és cserébe félhetnek majd este az utcán.

Remélem kielégítő választ adtam.

febr. 11. 16:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!