Az igaz, hogy a választások eredménye -az otthonmaradottak és a szavazatok aránya- alapján, többen választanák a gombafelhőt és a halált, mint a kormányt?
Milyen gombafelhőt?
Orbán 2007-ben az ECHO tv-n elmondta, hogy hábút kell hazudni a kampányban. Nem is csinált mást, lehazudta a partitúrát ahogy már akkor elmondta.
Igaz kell az ilyesmihez egy csomó birka is, akinek nincs esze a gondolkodásra, de ezzel a fidesznek eddig még nem volt baja.
#2 Hypno, te nagyon kiakadtál a legújabb hatalmas bukásotokon. Már ennyire szánalmasan kell csinálnod? Semmi ilyet nem mondott Orbán, miért hazudsz?
Ne válaszolj, értem én. Az eddigi hazugságaiddal csak még rosszabb lett a helyzet, hát akkor most csinálod erősebben, mert ugye 'ha 11 szankció nem működött akkor majd a 12. biztosan fog', kis hazugságokkal nem sikerült nyerni, láttad MP-nek a nagyobb hazugságok bejöttek, hát megpróbálod te is.
Kérdező, ismerem az ellenzéki logikát, de eddig is nevetséges volt.
Ugyebár a választások előtt "aki nem megy el szavazni az a fideszre szavaz", majd a választás után, "aki nem ment el szavazni az a fidesz ellen szavazott volna".
NEM!
Aki nem megy el szavazni azt nem érdekelte és a döntést ráhagyta a többiekre, akiknek elég fontos volt és elmentek szavazni. Innentől az otthon maradók véleménye vagy nem számít vagy úgy tekinthetjük, hogy ugyanaz, mint azoké akik szavaztak.
A választáson nem a gombafélhőről szavaztunk, hanem pártokról, jelöltekről. A szavazók 45%-a pedig a fidesz-kdnp-re szavazott, EP választáson.
Még mindig nem a kormányról szavaztunk, még mindig nem parlamenti választás volt.
De ezek szerint te azt feltételezed mindenkiről aki nem a fideszre szavazott, hogy annyira ostoba, hogy atomháborút meg halált választana a fidesz helyett inkább.
Érdekes, hogy egy ellenzéki saját magát és a vele egy oldalon állókat mind ennyire hülyének nézi, én fideszesként soha nem tennék ilyet, szerintem az ellenzéki szavazók nem ostobák (mind). De te ismered őket jobban.
Hát akkor itt van csak neked aranyhal memóriájú cimborám. :)
https://www.youtube.com/watch?v=8yT8pXvxaWk
Na mit gondolsz? Még mindíg nem mondta? Ennyire reménytelenül fogalmatlan vagy?
#6 Még mindig nem mondta. Az mszp-szdsz kormányról beszélt és nem a sajátjáról.
Ha te elmondod hogy néz ki és hogyan viselkedik Magyar Péter akkor azzal magadról beszéltél? Ha a szövegedet lejátszom máskor, máshol, azzal azt bizonyítanám, hoyg te milyen vagy?
Miért csinálod ilyen ostobán?
Hát barátom te a fideszes bválasztó átlagos értelmi szintjét reprezentálod, vagy az elithez tartozol?
Meg sem érted, hogy amit a másikra mondott pontosan azt tette? Befosatott téged meg a többi agysebészt, hogy háború lesz ha nem rá szavazol. Te meg a "fizikai biztonság iránti vágyad" mentén rettegve leszavaztál rá...és meg sem értetted.
Szólj valakinek, hogy ezt magyarázza el neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!