Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak nekem van olyan érzésem...

Csak nekem van olyan érzésem Karácsony nem akar már főpolgármester lenni?

Figyelt kérdés
jún. 17. 17:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
38%
Nyilván inkább egy nyugisabb állást szeretne ennyi pénze máshol is meglenne és nem lenne a sok stressz, igaza van.
jún. 17. 17:30
 2/12 anonim ***** válasza:
72%
Érdekes, én is hasonlót érzek. Más a helyében már aznap este elkönyvelte volna, hogy na, akkor még öt év, köszöni mindenkinek, találkozunk hétfőtől. Ehhez képest teljesen felesleges hisztit rendez.
jún. 17. 17:34
 3/12 anonim ***** válasza:
68%

Dehogy nem akar főpolgármester lenni.

De mivel a saját hülyesége miatt kényszer helyzetbe lavírozta magát - kénytelen megismételtetni a választást. Ha nem egy támadási felületet ad magának.

Nem kellet volna a választás megismétlését követelni a szavazatok újra számolásának eredménye előtt.

Azt hitte hogy Vitézy nyer majd.

jún. 17. 17:38
 4/12 anonim ***** válasza:
66%
Rosszul érzed. Csak arról van szó, hogy tudja, hogy elutasítják a kérelmét.
jún. 17. 17:40
 5/12 anonim ***** válasza:
32%

1-

""nyugisabb állást szeretne ennyi pénze máshol is meglenne""

Nem hinném, hogy máshol ennyi támogatást zsebelne be külföldről Dollárban vagy tudna lenyúlni egy hídfelújításból!

jún. 17. 17:40
 6/12 anonim ***** válasza:
59%

4-

A kérelem elutasítása sem akadály hiszen ha a polgármesteri kinevezését átveszi - másnap lemond - újra ki kell írni a választást.

jún. 17. 17:42
 7/12 anonim ***** válasza:
24%
1: Ki fizetne ennyit egy plagizáló, kétbalkezes, nyelvismeret nélküli szerencsétlen bölcsésznek?
jún. 17. 17:44
 8/12 DK-s ***** válasza:
79%

Szerintem sem akar.

A Budapestiek sötét jövő elé néznek. A jelenlegi felállásban vagy ellenzék-Tisza, vagy ellenzék-kormány együttműködés kell a közgyűlésben.

Karácsony közölte hogy a fidesszel semmiféle együttműködés nem lesz. Magyar Péter viszont nem működhet együtt Karácsonnyal, vagyis a DK-val. 🤣

jún. 17. 17:56
 9/12 anonim ***** válasza:

DK-snak igaza van. Nehéz dolga lesz.

Amúgy váltasz majd Nick nevet nem sokára? Nem sok maradt a Gyurcsány szektából. Milyen névre váltasz majd?

jún. 17. 18:10
 10/12 DK-s ***** válasza:

#9-nek:

Nem lesz nehéz dolga, mert semmit sem fog tudni tenni. A kormánnyal Karácsony nem fog együttműködni, Magyar pedig Karácsonnyal. A kormány azonnal "összegyurcsányozná".

jún. 17. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!